Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oameni și bani

Zoom Oameni și bani

Am văzut alte tâmpenii cu Țiriac. Țin să precizez că nu am nimic cu omul, pur și simplu mi-e teribil de antipatic. Cu gâlgâiala lui de pilde strecurate prin mustăți, cu lipsa stridentă de umor, cu uciderea de animale.

Ce-am citit: Ion Țiriac a cumpărat un domeniu de vânătoare în țara africană. E vorba de un resort achiziționat de la o familie de elvețieni cu suma de 5,5 milioane de euro. În Namibia cică se vânează antilope, zebre, gnu, bivoli, rinoceri, leoparzi, șacali, hiene, vulpi, porc spinos african sau struți. Practic, mustăciosul trage în tot ce mișcă.

Da, și după ce am citit cum și-a cumpărat omul câmp unde să omoare, am citit o altă știre, despre Liviu Ursuleanu, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep, bolnav acum de cancer și care avea nevoie de 30.000 de euro pentru o intervenție în străinătate. Citez: „După apelul umanitar lansat de FRF, lumea tenisului a dat dovadă de solidaritate şi a încercat să strângă suma de 30.000 de euro pentru ca intervenţia chirurgicală să se poate efectua. Acum, suma a fost strânsă, iar Liviu Ursuleanu a fost programat pe 28 decembrie, la Spitalul Memorial din Istanbul. Jumătate din banii care erau necesari au fost donaţi de Ion Ţiriac“.

Parcă-l văd pe Ion al nostru cum se gândea, cum se perpelea: „Mmm, 15.000 de dolari? Totuși, asta înseamnă trei gheparzi sau un elefant mai mic“.

Aa, nu, nu vreau să spun nimic cu asta, vă ziceam așa, ce știri am mai citit.
2 comentarii

 1. #1

  Tu cati bani ai donat?
  10 lei mācar?
  Ion Tiriac imi este mai antipatic decat o durere de dinti, insa aceste gesturi nu merita altceva decat laudate.
  Cand arati pe cineva cu degetul, un deget iti este indreptat catre omul respectiv si trei catre tine.
  Doamne ajutā!

 2. #2

  Si Halepa cat a donat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale