Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Lis (martiră): “Am fost dată afară dintr-un restaurant pentru că rîdeam prea tare“

Zoom Oana Lis (martiră): “Am fost dată afară dintr-un restaurant pentru că rîdeam prea tare“

Gen Minte străină sănătoasă în corp străin sănătos

Alina Chivulescu (Chișulescu): “Ar trebui premiate fetele care poartă perucă, pentru că nu este deloc comod, adică ai senzația aia de corp străin în tine, nu pe cap.” (Libertatea, 2 aprilie)

Pentru posteritate, ar trebui să precizăm că nu e exclus ca acel corp străin din interior să fi fost chiar celebrul Dan Chișu, chiar dacă își dă toată silința să devină cît mai familiar cu cît mai multe gazde feminine.

 

Gen Pentru servă și antreu

Brigitte Sfăt (îmbuznată): „Ultima dată cînd am făcut o masă, de Crăciun, a venit toată familia lui Ilie, iar eu nu am avut nici măcar posibilitatea să stau la masă. Pur şi simplu m-am simţit batjocorită! Cred că şi-au pus în cap să mă umilească un pic şi Ilie nici măcar nu a băgat de seamă… Familia lui nu m-a acceptat niciodată.” (Libertatea, 1 aprilie)

Să fim serioși, n-ar trebui să ne mire că Ilie Năstase nu se simte chiar în largul lui stînd la masă. Pînă la urmă, omul a jucat toată viața tenis de cîmp, nu de masă.

 

Gen Rigor mortlis

Oana Lis (martiră): “Am fost dată afară dintr-un restaurant pentru că rîdeam prea tare.” (Libertatea, 1 aprilie)

Cel mai probabil, sursa amuzamentului a fost faptul că Viorel a încurcat iar comutatoarele de lumină cu păcănelele sau că cineva a zis gluma aia cu un gropar și un schelet, cînd groparul îi spune scheletului: “Rîdem, glumim, Viorele, dar nu părăsim incinta”.

 

 

Gen Stăpîn enorm, dulău monstruos

Oana Roman (iubitoare de căței): “Primul meu cîine l-am luat din Obor. Iar acel cîine s-a transformat într-un «monstrulică». Avea un metru înălţime şi 80 de kilograme… Din păcate, cînd au venit minerii, a rămas cel care păzea casa cu el şi a ieşit pe poartă şi nu l-am mai găsit…” (Libertatea, 31 martie)

Poate că într-un fel e mai bine că bietul animal a fugit. Pînă la urmă, să fim serioși, nu-i foarte sigur să fii un cîine cît un vițel în aceeași casă cu Oana Roman. Într-un moment de confuzie, poți oricînd să ai soarta celorlalți viței. Și a turmei de oi. Și a familiei de mistreți.

 

Gen Pipicatepetl

Bianca Brad (vedetă): “În timpul studenției mi-am făcut o mască cu urină. Am pus-o într-un pahar și mi-am dat-o pe față. A fost o singură dată. Am preluat rețeta de la o persoană foarte cunoscută, care mi-a zis să și beau urină. Dar eu nu am avut puterea asta. Am încercat, știu că sună scîrbos, dar nu a devenit un obicei.” (Cancan, 1 aprilie)

Numele acelui pahar: Gregorian Bivolaru.

 

Gen Biroul de accidente ușuratice

Sorana (de la A.S.I.A.): “M-am trezit lovită din spate foarte puternic de un domn taximetrist şi aruncată în maşina din faţa mea, care era oprită. Aveam centura de siguranţă prinsă prin spatele meu, aşa că riscam să se deschidă airbag-urile din scaun şi să-mi lezeze coloana cervicală. Şi aşa am eu nişte probleme, pe care cred că le moştenesc de la mama, şi am avut o sensibilitate în zona coloanei, care s-a manifestat cu nişte dureri acute de spate.” (Click, 28 martie)

Sigur, gurile rele ar spune că, atunci cînd mergi fără centură de siguranță și te lovești de o altă mașină, problemele de coloană cervicală ar trebui să fie ultima ta grijă, dar probabil că Sorana oricum activează într-o industrie unde se pune mai mult preț pe coloana cervicală și mai puțin pe integritatea capului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Coperta Catavencii 3 – 9 Octombrie 2018
Editoriale
 • Capra de șes din Teleorman

  16 octombrie 2018

  Încercați să duceți o capră de tăiat lemne la Bruxelles și veți avea surpriza, la întoarcere, c-o să-i apară cornițe și că-n loc de rumeguș o să producă lapte praf. […]

 • De-a proștii și vardiștii

  16 octombrie 2018

  Pe drumul ce unește marea victorie din 2016 cu declinul politic de acum, PSD a pierdut poporul român, pe care-l avea pe jumătate îndesat în buzunar. L-a ținut acolo aproape […]

 • Centenarul s-a terminat, începe campania

  16 octombrie 2018

  Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, investise enorm din punct de vedere emoțional în centenar. I-a plăcut ideea, s-a atașat de ea și părea că în anul 100 al […]

 • Dumnezeu nu bate cu BOR-ul

  9 octombrie 2018

  În cele două zile de referendum, Dumnezeu s-a mai îmbunat. N-a mai vărsat foc și pucioasă asupra sodomiților și gomoristelor, ci și-a nuanțat părerile din Vechiul Testament, punîndu-le în acord […]

 • Adio PSD, adio PNL

  9 octombrie 2018

  Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să […]

Cele mai citite