Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Lis (martiră): “Am fost dată afară dintr-un restaurant pentru că rîdeam prea tare“

Zoom Oana Lis (martiră): “Am fost dată afară dintr-un restaurant pentru că rîdeam prea tare“

Gen Minte străină sănătoasă în corp străin sănătos

Alina Chivulescu (Chișulescu): “Ar trebui premiate fetele care poartă perucă, pentru că nu este deloc comod, adică ai senzația aia de corp străin în tine, nu pe cap.” (Libertatea, 2 aprilie)

Pentru posteritate, ar trebui să precizăm că nu e exclus ca acel corp străin din interior să fi fost chiar celebrul Dan Chișu, chiar dacă își dă toată silința să devină cît mai familiar cu cît mai multe gazde feminine.

 

Gen Pentru servă și antreu

Brigitte Sfăt (îmbuznată): „Ultima dată cînd am făcut o masă, de Crăciun, a venit toată familia lui Ilie, iar eu nu am avut nici măcar posibilitatea să stau la masă. Pur şi simplu m-am simţit batjocorită! Cred că şi-au pus în cap să mă umilească un pic şi Ilie nici măcar nu a băgat de seamă… Familia lui nu m-a acceptat niciodată.” (Libertatea, 1 aprilie)

Să fim serioși, n-ar trebui să ne mire că Ilie Năstase nu se simte chiar în largul lui stînd la masă. Pînă la urmă, omul a jucat toată viața tenis de cîmp, nu de masă.

 

Gen Rigor mortlis

Oana Lis (martiră): “Am fost dată afară dintr-un restaurant pentru că rîdeam prea tare.” (Libertatea, 1 aprilie)

Cel mai probabil, sursa amuzamentului a fost faptul că Viorel a încurcat iar comutatoarele de lumină cu păcănelele sau că cineva a zis gluma aia cu un gropar și un schelet, cînd groparul îi spune scheletului: “Rîdem, glumim, Viorele, dar nu părăsim incinta”.

 

 

Gen Stăpîn enorm, dulău monstruos

Oana Roman (iubitoare de căței): “Primul meu cîine l-am luat din Obor. Iar acel cîine s-a transformat într-un «monstrulică». Avea un metru înălţime şi 80 de kilograme… Din păcate, cînd au venit minerii, a rămas cel care păzea casa cu el şi a ieşit pe poartă şi nu l-am mai găsit…” (Libertatea, 31 martie)

Poate că într-un fel e mai bine că bietul animal a fugit. Pînă la urmă, să fim serioși, nu-i foarte sigur să fii un cîine cît un vițel în aceeași casă cu Oana Roman. Într-un moment de confuzie, poți oricînd să ai soarta celorlalți viței. Și a turmei de oi. Și a familiei de mistreți.

 

Gen Pipicatepetl

Bianca Brad (vedetă): “În timpul studenției mi-am făcut o mască cu urină. Am pus-o într-un pahar și mi-am dat-o pe față. A fost o singură dată. Am preluat rețeta de la o persoană foarte cunoscută, care mi-a zis să și beau urină. Dar eu nu am avut puterea asta. Am încercat, știu că sună scîrbos, dar nu a devenit un obicei.” (Cancan, 1 aprilie)

Numele acelui pahar: Gregorian Bivolaru.

 

Gen Biroul de accidente ușuratice

Sorana (de la A.S.I.A.): “M-am trezit lovită din spate foarte puternic de un domn taximetrist şi aruncată în maşina din faţa mea, care era oprită. Aveam centura de siguranţă prinsă prin spatele meu, aşa că riscam să se deschidă airbag-urile din scaun şi să-mi lezeze coloana cervicală. Şi aşa am eu nişte probleme, pe care cred că le moştenesc de la mama, şi am avut o sensibilitate în zona coloanei, care s-a manifestat cu nişte dureri acute de spate.” (Click, 28 martie)

Sigur, gurile rele ar spune că, atunci cînd mergi fără centură de siguranță și te lovești de o altă mașină, problemele de coloană cervicală ar trebui să fie ultima ta grijă, dar probabil că Sorana oricum activează într-o industrie unde se pune mai mult preț pe coloana cervicală și mai puțin pe integritatea capului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]