Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Lis (nevastă de Shrek): “Special m-am cusut pentru această nuntă, să pot fi domnișoară de onoare!” (Wowbiz, 18 iunie)

Zoom Oana Lis (nevastă de Shrek): “Special m-am cusut pentru această nuntă, să pot fi domnișoară de onoare!” (Wowbiz, 18 iunie)

Gen Ca mașina de cusut

Oana Lis (nevastă de Shrek): “Special m-am cusut pentru această nuntă, să pot fi domnișoară de onoare!” (Wowbiz, 18 iunie)

Din fericire, în casa familiei Lis e foarte multă ață chirurgicală, de cînd Viorel a început să se dezmembreze și trebuie lipit la loc ca să facă cu mîna la poștaș pentru a-și încasa pensia.

 

Gen Transpirația strică reputația

Gabriel Cotabiță (asudator): “Am întors-o de cîteva ori din drum pe soția mea, dacă nu mi-a plăcut cum s-a îmbrăcat sau dacă nu îi stătea bine vreo rochie. După părerea mea, Alina este mult prea modestă. E o femeie atît de frumoasă, înaltă, bine făcută și îi este jenă să se afișeze, să se pună în evidență! (…) Ea știe că este foarte norocoasă că mă are.” (Libertatea, 17 iunie)

Oricine ar fi foarte norocos să-l aibă pe Gabriel Cotabiță în casă. Iarna, cel puțin, nici nu-ți trebuie umidificator de aer. Îl lași pe maestru în libertate și imediat se transpiră treaba.

 

Gen Frăția inelului

Lavinia Pîrva (viitoare fostă Bănică): “Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sînt în sufletul meu. Nu sînt obișnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea.” (Libertatea, 17 iunie)

Nu știm ce i-a făcut Bănică bietei fete, dar pare că se crede Frodo din Stăpînul Inelelor chiar înainte să arunce inelul în vulcan. Hotărăște-te, femeie, ce vrei să faci cu inelul, că altfel vine Saruman și ți-l ia sau, mai rău, vine Ștefan nervos acasă și o iei pe coajă.

 

Gen Grasa ariană

Ozana Barabancea (grasă asumată): “Sînt o grasă asumată. Dar în curînd voi fi subțirică și zglobie.” (Libertatea, 17 iunie)

Iată niște cuvinte care atîrnă greu. Și nu sînt singurele.

 

Gen Cetățeanul turmentat

Monica Tatoiu (om de televiziune): “Nu, nu am vorbit cu el. Nu mă interesează cazul Boureanu, ci ce s-a întîmplat. Nu se poate să aibă asemenea traumatisme fără să fi fost lovit. (…) Dar ce șanse are un bețiv… amărît de bețiv împotriva a opt polițiști?” (Acces direct, 15 iunie)

Monica Tatoiu are perfectă dreptate. Raporturile nu sînt deloc egale. Trebuiau să fie minimum trei bețivi acolo împotriva a nouă polițiști, dintre care doi călare. Așa era mult mai OK.

 

Gen Nu-i legumă cum e porcul

Oana Roman (omnivoră): “Am slăbiciune pentru cireșe și pentru căpșuni și celelalte fructe roșii, dar îmi plac foarte mult și sarmalele făcute de soacră-mea.” (Libertatea, 12 iunie)

Evident, sarmaua e cel mai bun fruct roșu posibil. Are de toate: antioxidanți, vitamina C, afumătură și smîntînă. Chiar nu înțelegem cum de n-au ieșit încă pe piață sucurile naturale din sarmale cu pulpă. Pulpă de porc.

 

Gen Noaptea ca chiloții

Andreea Mantea (prezență scenică): „O dată, într-o emisiune, aveam o pereche de chiloți care mi se vedeau prin ținuta transparentă. Așa că la pauză mi i-am dat jos.” (Wowbiz, 12 iunie)

E clar că Andreea Mantea știe să rezolve o problemă. Ești supărat, stresat, nervos? Jos chiloții și toate problemele or să dispară de la sine. Iar dacă problema e mai complexă – gen ai de rezolvat un război –, cu atît mai bine, nu trebuie decît să convingi cît mai mulți oameni să vă dați jos chiloții în același timp și totul o să fie bine.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale