Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Lis (preferata moșului): „Nici moșii nu mai sînt ce erau odată! Acum, în loc să ne ia daruri… se joacă la păcănele!”

Zoom Oana Lis (preferata moșului): „Nici moșii nu mai sînt ce erau odată! Acum, în loc să ne ia daruri… se joacă la păcănele!”

Gen Noroc lichior

Florin Piersic (mare ciocoflender): “M-o chemat din aeroport părintele Leonard şi m-o dus la cine? La Patriarh, pe care-l cheamă Daniel, ca pe băiatul meu, Daniel (…) Mă apropii, îi pup mîna, asta cu pupatul mîinii nu prea îmi convine la bărbaţi, dar, mă rog, hai să zicem. Îi pup mîna, că e cine e, dacă pup mîna lui domnu’ ăsta, care-i în cămaşă populară, zice: «Piersic e bulangiu». (…) I-am pupat mîna şi a spus: «Îmi pare bine că te cunosc, ai un fel de a vorbi care mie-mi place. Vino, vrei să bei ceva?». «Beau.» Şi, cînd colo, ce credeţi că-mi dă: lichior, bă, lichior de nucă. Cu lichioru’ de nucă ce poţi să faci, cît eşti de Preasfinţit şi de cutare? Ce mai ridică lichioru’ de nucă? Nimic!” (Wowbiz, 9 decembrie)

De unde tragem concluzia că Mărgelatu a îmbătrînit, dar nu s-a schimbat așa de tare. Poate nu mai sparge semințe ca pe vremuri, poate nu mai umblă cu revolverul cu șase țevi la cingătoare, dar în continuare pîndește diligențele cu farisei și boieri netrebnici la răscruce de drum și îi sparge la nuci.

 

Gen Moș Păcănilă

Oana Lis (preferata moșului): „Nici moșii nu mai sînt ce erau odată! Acum, în loc să ne ia daruri… se joacă la păcănele! Dar lasă că îl impozitez eu!” (Libertatea, 7 decembrie)

În apărarea lui Viorel, toată lumea știe că Moș Nicolae n-aduce în general decît dulciuri, iar cireșele, ananașii și lămîile de la păcănele sînt, pînă la urmă, fructe. Totuși, dacă vrea s-o păstreze pe Oana lîngă el, ar fi bine să-și îmbunătățească jocul la butoane. Cică deja au început să se bată pe ea Moș Gerilă și Moș Ene care vine pe la gene.

 

Gen Nu neapărat calmante, dar ceva să placă la toată lumea

Oana Zăvoranu (se teme de droguri): “Mi-a fost mereu teamă de droguri, că o să îmi placă şi că îmi pot crea dependenţă. Iar pe mine, o dependență de ceva, orice, m-ar împiedica să mai pot fi omul cerebral care sînt şi care are atît de multe de făcut… mai multe ca oricînd. Mă aşteaptă o grămadă în viitorul apropiat, care depind în excluisivitate de mine şi de mintea mea BRILLIANT!” (Wowbiz, 8 decembrie)

Din fericire, și drogurile s-au ferit întotdeauna de Oana Zăvoranu, pentru că nici un drog n-ar putea să concureze cu substanțele naturale pe care le produce creierul BRILLIANT al Oanei.

 

Gen Pantalonii cei noi ai împăratului

Andreea Bănică (ruptă la nădragi): “Eram în drum spre concert şi aveam pantaloni de latex, cauciuc. Şi mi s-au rupt exact aşa în zona posteriorului. Un funduleţ afară din pantaloni, direct pe mijloc. Nu ştiam ce să fac în momentul ăla. Nu ştiam cum să mă acopăr, bine că aveam maşina la o distanţă nu destul de mare şi aveam o pereche de pantaloni.” (Wowbiz, 8 decembrie)

Într-adevăr, putem spune că Andreea a avut noroc. Majoritatea mașinilor noi nici măcar nu mai vin cu pantaloni de cauciuc de schimb. Îți dau doar un petic și niște lipici și te pun să-ți vulcanizezi singur pantalonii de latex la care ai făcut pană.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt