Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Roman (devoratoare de cultură): “Ideea e că ea (n.r. – Irina Rimes) o fi bună pentru generația tînără, dar e incultă grav.”

Zoom Oana Roman (devoratoare de cultură): “Ideea e că ea (n.r. – Irina Rimes) o fi bună pentru generația tînără, dar e incultă grav.”

Gen Prințul și eu

Ilie Năstase (aprig mînuitor de tenis): “Eram într-o noapte cu prințul Albert (n.r. – de Monaco) și am închis o sală de bowling. Ne păzea o polițistă afară, dar pînă la urmă am băgat-o în sală și-am jucat cu ea! A jucat cu noi… Dacă afla taică-su, ne bătea. Am mai fost la ei în castel, mai veneau și fete… Și-mi zicea mereu: «Dacă află tata, ne omoară pe amîndoi!».” (Evz, 17 februarie)

Din ciclul ăsta de povești, poate-i mai bine ca familia regală a principatului Monaco să nu dea niciodată cu lampa UV peste tronul regal și nici să nu se așeze pe el pînă nu șterg totul cu un șervețel umed. Vorba aia, erau tineri, mai prindeau cîte o echipă de volei feminin în palat. E normal.

 

Gen Frumoasa mea, în setul ăsta

Marcel Pavel (bărbat de mingi): “Mă aflam la Londra pentru un concert și am sunat-o (n.r. – pe Simona Halep)! S-a bucurat când a aflat că sînt acolo şi imediat m-a invitat la meci. (…) Voiam să fac poză cu Sharapova, pînă m-a auzit Simona. Şi mi-a zis: «Nu faci poze cu ea». «Gata, nu mai fac», am replicat eu. «M-am îndrăgostit lulea!» era piesa favorită a Simonei, îi plăcea foarte mult. Acum nu mai ştiu ce melodie mai preferă, pentru că n-am mai comunicat cu ea de vreo doi ani. Nu ştiu dacă are ceva cu mine, nu cred, pentru că eu n-am avut nici o dispută cu ea. Chiar mi-a spus: «Marcel, eu cînd eram copil şi mă antrenam, nu aveam jucării. Jucăria mea era racheta de tenis şi muzica ta».” (Digisport, 4 februarie)

Măcar acum știm de ce uneori Simona Halep dă cu atîta ură în mingea de tenis. Probabil își închipuie că e capul lui Marcel Pavel cerînd autografe de la Sharapova.

 

Gen Ca pe fasole

Apropiat al Danielei Crudu: “Croatul va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va cîștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lîngă el. Croatul chiar regretă că a ajuns să o pocnească pe Cruduța.” (Wowbiz, 14 februarie)

Noroc cu Mircea Marian și Grigore Cartianu, cei doi mari feminiști, care au reușit să-l convingă pe om că soluția bărbătească în situațiile de genul ăsta e să-i dai bani fetei și s-o sfătuiești ca data viitoare să nu se mai lase așa ușor pocnită, că e păcat. După aia “chiar” ajungi să regreți.

 

Gen Ca nebunii ăia mari

Anamaria Prodan (membră a cuplului de apărători Prodan-Reghecampf): “Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis!” (Libertatea, 10 februarie)

Probabil că-i mișto să-ți trăiești toată viața la mall. Vorba aia: vrei să mănînci, te duci la mall, vrei să-ți iei o haină, te duci la mall, vrei să-l pocnești pe Dan Alexa, îl chemi la mall. E de vis.

 

Gen Cultură pe pîine

Oana Roman (devoratoare de cultură): “Ideea e că ea (n.r. – Irina Rimes) o fi bună pentru generația tînără, dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e și incultă grav.” (Spynews, 17 februarie)

Dacă e să vorbim pe bune, măcar atunci cînd Irina Rimes se așază la Masa Tăcerii nu-și comandă o porție de aripioare și două de cartofi prăjiți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]