Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Roman (devoratoare de cultură): “Ideea e că ea (n.r. – Irina Rimes) o fi bună pentru generația tînără, dar e incultă grav.”

Zoom Oana Roman (devoratoare de cultură): “Ideea e că ea (n.r. – Irina Rimes) o fi bună pentru generația tînără, dar e incultă grav.”

Gen Prințul și eu

Ilie Năstase (aprig mînuitor de tenis): “Eram într-o noapte cu prințul Albert (n.r. – de Monaco) și am închis o sală de bowling. Ne păzea o polițistă afară, dar pînă la urmă am băgat-o în sală și-am jucat cu ea! A jucat cu noi… Dacă afla taică-su, ne bătea. Am mai fost la ei în castel, mai veneau și fete… Și-mi zicea mereu: «Dacă află tata, ne omoară pe amîndoi!».” (Evz, 17 februarie)

Din ciclul ăsta de povești, poate-i mai bine ca familia regală a principatului Monaco să nu dea niciodată cu lampa UV peste tronul regal și nici să nu se așeze pe el pînă nu șterg totul cu un șervețel umed. Vorba aia, erau tineri, mai prindeau cîte o echipă de volei feminin în palat. E normal.

 

Gen Frumoasa mea, în setul ăsta

Marcel Pavel (bărbat de mingi): “Mă aflam la Londra pentru un concert și am sunat-o (n.r. – pe Simona Halep)! S-a bucurat când a aflat că sînt acolo şi imediat m-a invitat la meci. (…) Voiam să fac poză cu Sharapova, pînă m-a auzit Simona. Şi mi-a zis: «Nu faci poze cu ea». «Gata, nu mai fac», am replicat eu. «M-am îndrăgostit lulea!» era piesa favorită a Simonei, îi plăcea foarte mult. Acum nu mai ştiu ce melodie mai preferă, pentru că n-am mai comunicat cu ea de vreo doi ani. Nu ştiu dacă are ceva cu mine, nu cred, pentru că eu n-am avut nici o dispută cu ea. Chiar mi-a spus: «Marcel, eu cînd eram copil şi mă antrenam, nu aveam jucării. Jucăria mea era racheta de tenis şi muzica ta».” (Digisport, 4 februarie)

Măcar acum știm de ce uneori Simona Halep dă cu atîta ură în mingea de tenis. Probabil își închipuie că e capul lui Marcel Pavel cerînd autografe de la Sharapova.

 

Gen Ca pe fasole

Apropiat al Danielei Crudu: “Croatul va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va cîștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lîngă el. Croatul chiar regretă că a ajuns să o pocnească pe Cruduța.” (Wowbiz, 14 februarie)

Noroc cu Mircea Marian și Grigore Cartianu, cei doi mari feminiști, care au reușit să-l convingă pe om că soluția bărbătească în situațiile de genul ăsta e să-i dai bani fetei și s-o sfătuiești ca data viitoare să nu se mai lase așa ușor pocnită, că e păcat. După aia “chiar” ajungi să regreți.

 

Gen Ca nebunii ăia mari

Anamaria Prodan (membră a cuplului de apărători Prodan-Reghecampf): “Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis!” (Libertatea, 10 februarie)

Probabil că-i mișto să-ți trăiești toată viața la mall. Vorba aia: vrei să mănînci, te duci la mall, vrei să-ți iei o haină, te duci la mall, vrei să-l pocnești pe Dan Alexa, îl chemi la mall. E de vis.

 

Gen Cultură pe pîine

Oana Roman (devoratoare de cultură): “Ideea e că ea (n.r. – Irina Rimes) o fi bună pentru generația tînără, dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e și incultă grav.” (Spynews, 17 februarie)

Dacă e să vorbim pe bune, măcar atunci cînd Irina Rimes se așază la Masa Tăcerii nu-și comandă o porție de aripioare și două de cartofi prăjiți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]