Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana (soția cîntărețului Kamara): ”L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el”

Zoom Oana (soția cîntărețului Kamara): ”L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el”

Gen Gura și la gară

Ioana Popescu (jurnalistă porno și devoratoare de pantofi): „Am ajuns la Raț acasă și am văzut acolo vreo zece perechi de pantofi cu tocuri. El îmi spusese că este singur și ca s-a despărțit de iubită. S-a purtat foarte bine cu mine. Am făcut sex oral nebun.” (Libertatea, 11 februarie)

Singura concluzie logică ce se poate trage din povestea asta e că lui Raț îi plac foarte mult pantofii cu toc. Poate prea mult. De-aia s-a și despărțit de iubită. L-a prins că stătea cu ea doar pentru pantofi.

 

Gen Kitschitoare

Carmen Harra (clarvăzătoare cu pielea întinsă): „Vreau să-mi întind pielea, sînt de acord cu operaţiile estetice dacă sînt făcute cum trebuie. Nu sînt de acord la fetele tinere, cînd or să ajungă la vîrsta mea or să arate ca nişte mumii. La vîrsta mea este altceva. Mai ales cînd vezi că îţi atîrnă pielea, apar riduri şi vrei să o întinzi să arate mai bine.” (Antena Stars, 10 februarie)

Și cînd te gîndești că, în altă vremuri, intra în fișa postului la vrăjitoare să fie cît mai zbîrcite… S-au schimbat vremurile. Punem pariu că doamna Harra nici măcar nu se mai obosește să zboare pe mătură ca înaintașele dînsei. Are femei în casă care fac asta pentru ea.

 

Gen Dus ratonul la veveriță

Adelina Pestrițu (fată cu suflet mare): „A fost dureros, mi-a sfîşiat inima cînd am renunțat la ratonul meu. Doctorul mi-a spus că nu mai am voie să stau în prezenţa ratonului. Doamna doctor nu ştia. I-am spus că am un căţel de 8 ani şi un raton, care nu este totuşi un animal destul de obişnuit. Eu în urmă cu cîteva luni am dezvoltat o alergie care se agrava de la o zi la alta. Era la părul de raton.” (Libertatea, 5 februarie)

Greu de crezut că în zilele noastre nu există saloane specializate care să epileze ratonul cum trebuie sau măcar să-l mai coafeze nițel. Altfel, oricine și-ar da seama că poate nu-i chiar sănătos să ții ca animal de casă un animal sălbatic care are ca hobby principal scotocitul prin gunoaie. Poate că toți psihologii ăia au dreptate și desenele animate chiar au devenit periculoase pentru anumiți oameni.

 

Gen El era OK, ea îl strica

Dan Ciachir (amator de seriale polițiste politice): „Lui Ceaușescu îi plăcea foarte mult serialul Kojak, cu acel personaj principal chel – Telly Savalas –, iar vinul său preferat era Galbena de Odobeşti. Ea, în schimb, era o femeie rea, proastă, capsomană, iubitoare de intrigă.” (Libertatea, 9 februarie)

Din descrierea domnului Ciachir reiese o ușoară tensiune sexuală între dumnealui și Elena Ceaușescu. Am putea spune chiar că pare să fi fost refuzat amoros de prima chimistă a țării, în timp ce Nea Nicu se uita la Kojak cu o sticlă de Galbenă de Odobești lîngă el.

 

Gen Și cu sex în trei, și cu sufletu-n rai

Oana (soția cîntărețului Kamara): ”L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el. Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să fac sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă, să fac sex cu el şi să ne despărţim. Tu ce ai fi ales? Sînt demnă, crede-mă.” (Libertatea, 8 februarie)

Nu știm ce părere aveți voi, dar, de unde stăm noi, pare că emisiunile-concurs, cu variante multiple de răspuns, au luat-o rău pe arătură. Mai rămîne doar să aflăm că variantele au fost răcnite de Dan Negru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]