Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Zăvoranu (gînditoare): „Stăteam și mă gîndeam la cîtă prostie a născut de cîțiva ani acest selfie”

Zoom Oana Zăvoranu (gînditoare): „Stăteam și mă gîndeam la cîtă prostie a născut de cîțiva ani acest selfie”

Gen Jumătatea proastă a paharului

Tibi Bălan (fotbalist și gînditor): “Femeile îmbătrînesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămîi cu proasta.” (Wowbiz, 16 decembrie)

Lasă, Tibi, că nici cu soții lor nu ne e rușine. Te însori cu el celebru, fumător, bețiv și curvar, iar pe parcurs el evoluează și încetează să mai fie celebru. Asta-i viața: ai, n-ai mingea, tragi la poartă.

 

Gen Instagramul de rudotel

Oana Zăvoranu (gînditoare): „Stăteam și mă gîndeam la cîtă prostie a născut de cîțiva ani acest selfie și am intrat și eu fără să simt în asta, și îmi mai fac și eu cîte unul. Dar stăteam și mă gîndeam că, la bază, acest selfie are o poveste tare tristă și freak, așa, gen ești atît de singur și supărat, încît nu ai ce face și n-are nici cine să-ți facă și ție o poză, și atunci ți-o faci tu, așa, singurel sau singurică.” (Libertatea, 16 decembrie)

Să nu trecem cu vederea faptul că unii își fac selfie-uri doar ca să-și aducă aminte cum mai arată la față. Bine, atunci cînd găzduiești mai multe persoane diferite în același corp, poate să fie dificil pentru că s-ar putea să nu-ți recunoști selfie-ul, dar vorba aia: cu pastile se rezolvă orice.

 

Gen Nu face ce zice Popa

Dorian Popa (are o latură psihică mai șubredă): „Pentru subscriber-ii mei, sînt dispus să fac foarte multe. (…) La 500.000 de subscriber-i am făcut bungee jumping de la 150 de metri între munţi, am pilotat un avion, am intrat în mare pe 11 aprilie şi am ieşit în chiloţi la Unirii la ora 6. Iar acum, la un milion, mi-am vopsit maşina cu spray-ul şi… m-am vopsit şi pe mine. Reacţia a fost extraordinară. Oamenii conştientizează că sînt din ce în ce mai nebun. Am o latură psihică mai șubredă, cum s-ar spune.” (Antena Stars, 15 decembrie)

Și noi așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce-l mai pun subscriber-ii să facă pe Dorian. Sperăm doar să nu fie ceva mult prea exagerat, gen: “Dorian, provocarea noastră este să fii un adult responsabil care nu cerșește atenție pentru like-uri”. Dar nimeni nu e atît de nebun ca să ceară așa ceva.

 

Gen Asta-i hora ce-am horît

Grigore Leșe (rapsod care nu se joacă): „Gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, am spus să închideți ușa! A intrat doamna, la revedere, plecăm! Asta este! Nu, nu. Gata, gata! (…) Îmi pare foarte rău, nu ne jucăm! Poate să vină mama aici, poate să vină Hristos! Eu am pus niște condiții!” (Libertatea, 11 decembrie)

E greu de înțeles ce-ar căuta Hristos la un concert al lui Grigore Leșe, dar ar face bine să nu-l deranjeze pe maestru în exercițiul funcțiunii, altfel s-ar putea să fie dat afară în șuturi. Cu omul care horăște nu te pui, cu atît mai puțin dacă-l vezi că are pălăria atît de strînsă pe cap încît a început să-i oprească circulația către creier.

 

Gen Castă de piatră

Rona Hartner (castă, pură): „Eu și iubitul meu ne iubim foarte tare. Din ce în ce mai tare. E un foc de artificii care nu se mai termină. Noi nu trăim o relaţie. Sîntem caşti, puri pînă la nuntă. E important să ne cunoaştem, restul va veni de la sine. Ne cunoaştem din aprilie şi ne căsătorim la anul, în aprilie. Am vrea să facem nunta pe Coasta de Azur, pe o peninsulă pe care m-a dus.” (Click!, 11 decembrie)

Partea bună, după ce treci repede de primele căsătorii și ajungi la 45 de ani, e că după aia poți să-ți păstrezi inocența și castitatea cît vrei pentru următoarele căsătorii. Bine, nu chiar oricît, doar pînă la prima înmormîntare, dar dragostea cu artificii nu se împiedică de convenții din astea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Cîți meleșcani încap într-un Iohannis

  11 iunie 2019

  Estonia s-a transformat în Vestonia după scorul de maidan cu care a învins România la cel mai important sport politic practicat pe terenul organizațiilor mondiale: “Tragerea sforilor prin spatele adversarului […]

 • Arta iubirii politice

  11 iunie 2019

  La început, fiindcă moștenea direct averea politică a PCR, partidul lui Ion Iliescu a trebuit să împartă democrația cu cei care moșteniseră vechea Securitate. A fost ceea ce s-ar putea […]

 • Basarabia ca eșec

  11 iunie 2019

  În august 1989, când în România încă se mai vorbea în șoaptă, 750.000 de români din Basarabia s-au strâns la Chișinău și au cerut ca limba română să fie declarată […]

 • Cum am ascuns noi potopul sub preș la sosirea Suveranului Pontif

  4 iunie 2019

  Născut ca Afrodita din spuma neomarxismului mistic latino-american, argentinianul Jorge Mario Bergoglio e un produs la mare modă, concurîndu-l cu succes pe ursulețul panda, care dacă ar fi plimbat cu […]

 • Iohannis captivus

  4 iunie 2019

  Rîsul mecanic al președintelui a început să sară din  algoritmi. Îi iese din gură la momentele planificate și notate în prompter cu emoticoane, numai că, atunci cînd se refugiază la […]

bt
romania100