Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Zăvoranu (pacientă): ”M-a atras partea palestiniană, mie îmi place să trăiesc periculos”

Zoom Oana Zăvoranu (pacientă): ”M-a atras partea palestiniană, mie îmi place să trăiesc periculos”

Gen Negrul tîmpește

Dan Negru (cumpănă între ani): “La întrebarea ce faceți de Revelion răspunsul e Dan Negru. Am citit sute de mesaje cu răspunsul ăsta și mă sperie că ele sînt scrise de puști de 16, 17 sau 18 ani, adică exact vîrsta la care televizorul trebuie să fie ultima opțiune. La 17 ani, de Revelion eu căutam gagici frumoase, cu picioare lungi. Faceți asta!” (Libertatea, 30 octombrie)

Cel mai probabil, Dan Negru se referă la girafe, singurele mamifere frumoase și cu picioare lungi care ar fi putut vreodată să fie interesate de el. Revenind, ce-i cu adevărat îngrijorător e că tinerii de 16, 17 sau 18 ani sînt atît de masochiști încît vor ca ultimul lucru pe care-l mai văd, înainte să-și scoată ochii cu petarde și rachete, să fie Dan Negru.

 

Gen Conflictul din Fîșia Gaga

Oana Zăvoranu (pacientă): ”Alex e dotat pentru ce îmi trebuie mie. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. (…) Îl iubesc foarte mult pe acest pui de arab de lîngă mine. E jumate ieșean, jumate palestinian. M-a atras partea palestiniană, mie îmi place să trăiesc periculos.” (Spynews, 29 octombrie)

Înainte să vă imaginați cine știe ce prostie, gîndiți-vă care e lucrul de care Oana Zăvoranu are cea mai mare nevoie în fiecare seară. Lucrul fără de care nu poate trăi. Lucrul după care se topește de dor. Singurul lucru care o ridică în al nouălea cer. Aveți dreptate, Alex e probabil foarte bine dotat cu calmante.

 

Gen Faceți poze cu bunicuța

Ion Iliescu (nu e fotogenic): „Nu sînt fotogenic şi nici telegenic. Oricum, nu mă preocupa imaginea, deşi alţii fac adevărate maladii pentru imaginea lor. Soţia mi-a şi spus că avem acumulate foarte multe fotografii acasă şi că trebuie să le distrugem, ca să nu rămînă după aceea ticăloşilor care să le folosească în fel şi chip.” (Adevărul, 27 octombrie)

Noroc că și după ce Ion Iliescu își va distruge toate pozele, pentru ca ticăloșii să nu-i deseneze mustăți, o ne amintim de el cu plăcere uitîndu-ne la toate pozele alea drăguțe cu mineri plantînd panseluțe la Universitate. Imaginea rămîne intactă.

 

Gen Cîrnat King Cole

Florin Dumitrescu (fin cunoscător al cîrnatului): “În 2007, cînd am descoperit tipul ăsta de cîrnat, aveam 64 kg. Îmi făcusem un obicei ca în fiecare duminică să mănînc unul întreg, deși de obicei se împarte un cîrnat la 4 persoane (…), în 2009 aveam deja 97 kg.” (Libertatea, 28 octombrie)

Oricît de surprinzător ar părea, cîrnatul despre care vorbește chef Dumitrescu aici e chiar un cîrnat și nu unul dintre colegii lui de la Chefi la cuțite. Chiar și-așa, dacă cineva face confuzia asta n-ar trebui judecat prea aspru. Descrierea e vagă și nu se precizează clar dacă cîrnatul are chelie sau țăcălie.

 

Gen Poponețul gîndirii

Codin Maticiuc (Poponeț): “Nu mă îmbrac așa frumos decît la înmormîntări și la avorturi. În rest nu.” (Libertatea, 27 octombrie)

Mare păcat că Poponeț își consumă toate glumițele astea bune pe eleve de liceu. Dacă mergea cu ele la Hollywood putea s-ajungă un producător de succes.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]