Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Zăvoranu (personalitate ațîțătoare): “Am avut zece perechi de silicoane, toate modelele”

Zoom Oana Zăvoranu (personalitate ațîțătoare): “Am avut zece perechi de silicoane, toate modelele”

Gen Servește Simona

Dumitru Dragomir (Mitică de la Ligă): “L-am cunoscut pe iubitul Simonei Halep. Am fost cu el la o cafea. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc.” (GSP, 29 septembrie)

În locul Simonei Halep, am fi cu ochii pe acest iubit misterios și poate chiar l-am asigura cu un antifurt de bicicletă. La cît de frumos vorbește despre el Mitică Dragomir, pare că-i cam place și lui și vrea să i-l fure Simonei. Totul e să nu fie blat.

 

Gen Cîntărețul Grigore Ureche

Raluca de la Bambi (un munte de profesionalism): “Sînt două tipuri de artiști: unii care cîntă pe scenă sau într-un loc amenajat și alții care cîntă la ureche, la masă. Cea de-a doua categorie nu mă definește.” (Libertatea, 29 septembrie)

Iar dacă ești super, super-barosan, poți să stai la masă și să-ți comanzi doi cîntăreți de ureche, cîte unul pe fiecare ureche, ca să auzi stereo, ca și cum ai purta căști. Sistemul s-a inventat deja și se cheama Dolby Lăutar. Poate asta e și marea dramă a Ralucăi de la Bambi, nu găsește pe nimeni care să vrea să cînte în cealaltă ureche.

 

Gen De bustibus

Smiley (trubadur cu fuiorul): “Oameni bătrîni și fără minte, mi se pare. E o imagine pe care aș vrea să o șterg din minte. Lui Tudor înțeleg că-i place să stea dezbrăcat, nu înțeleg de ce lui Brenciu îi place să fie călărit. Oricum a fost un moment penibil.” (Libertatea, 28 septembrie)

O posibilă explicație logică ar fi că, dacă se inversau rolurile și Horia Brenciu dezbrăcat îl călărea pe Tudor Chirilă, i-ar fi rupt coloana. În plus, Vocea României și-ar fi pierdut statutul de emisiune de familie pentru că ar fi arătat sîni în direct. Așa, retrospectiv, probabil că Brenciu pe post pe bidiviu și Chirilă pe post de călăreț a fost cea mai bună opțiune. Mai ales că data viitoare poate sare Brenciu și peste niște obstacole.

 

Gen Țîțe de mîțe

Oana Zăvoranu (personalitate ațîțătoare): “Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blănoși pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre, că trăim în România. (…) Am avut zece perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc. Să știi că multă lume mi-a zis: Oana, nu ai îmbătrînit deloc, timpul peste tine nu trece. Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sînt cu ridurile și ţîţele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție: eu am 25 de ani.” (Libertatea, 25 septembrie)

Vorba aia, omul, cît trăiește, adună. Sperăm doar că n-a purtat toate cele zece perechi de silicoane în același timp și că pe alea care i-au rămas mici le-a dat la oameni săraci, cum se cuvine.

 

Gen Gura colagenată adevăr grăiește

Brigitte Pastramă (afaceristă): “În momentul în care am auzit că voi veți găti pentru noi, ne-am simțit fericiți. Chiar vrem să vedem cît de inventivi sînteți. Eu sînt cu peștele, Florin e cu vita.” (MasterChef, 27 septembrie)

Firește, această declarație nu aduce nimic nou pe scena showbiz-ului românesc, totul e să ne lămurim cine-i cu pasărea și cine-i cu statul capră.

2 comentarii

 1. #1

  Eu inteleg ca barba-su’ e peste, iar ea e o vita. A spus femeia foarte clar.

 2. #2

  “Eu sînt cu peștele, Florin e cu vita.” M-am amuzat copios: deci Florin e pestele si Brigitte e vita! Ha! Ha! Ha!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]

 • Cel mai partid perdant

  14 ianuarie 2020

  Îmi plăcea USR, la început, ca idee. Cu mult înainte să aflu că domnul Kivu a fost un ordinar turnător la Securitate. Îmi plăcea USR ca energie. De mulți, foarte […]

 • Alegem nimic, dar mai repede

  7 ianuarie 2020

  Pare, cumva, că ne-am plictisit de democrație, că ne încurcă viitorul nostru, că vrem să-l expediem repede, ca să-l bifăm. Poți să-ți bifezi viitorul? Sigur. Pui în dreptul lui o […]

 • „Ferește-mă, Doamne, de cei ce-mi vor binele!“

  7 ianuarie 2020

  Dacă din clasa întîi pînă-ntr-a patra am colecționat, ca toți dobitocii, premii și mențiuni, să aibă și mam’mare un prilej de bucurie, dintr-a cincea, cînd se apropiau ședințele cu părinții, […]