Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ochii sînt fereastra către suflet

Zoom Ochii sînt fereastra către suflet

Potrivit unui studiu științific, dacă pictezi ochi pe fundul unei vaci, șansele ca vaca să fie atacată de un leu scad dramatic. Curiozitatea funcționează și la oameni, mai ales dacă oamenii respectivi locuiesc în țări în care nu trăiesc lei.

Președintele Donald Trump s-a plîns că dușurile din Statele Unite au un debit prea mic al apei și din cauza asta are probleme cu felul în care îi stă părul. Dacă vi se pare că toată povestea asta pare ruptă dintr-un serial de comedie, ei bine, chiar este. Există un episod întreg în Seinfeld în care Jerry, Kramer și Newman caută un cap de duș mai puternic care să le dea mai mult volum la păr.

Lukașenko i-a cerut ajutorul lui Putin ca să țină sub control protestele din Belarus. În caz că vă întrebați cît de nasoală e treaba în Belarus, iată:atît de nasoală încît lui Lukașenko i s-a făcut frică că-și pierde capul, și-a călcat pe inimă și l-a sunat pe cumătrul Putin, pe care nici măcar nu-l simpatizează așa tare.

Un specialist în boli respiratorii din Rusia și-a dat demisia acuzînd modul în care vaccinul anticoronavirus, Sputnik V, a fost lansat pe piață fără să fie testat corespunzător. Păcat, am auzit că vaccinul are o rată de succes de 100%, restul pacienților căzînd de la etaj.

Un hacker din Germania a transformat zece cîrnați într-un pian. Mare lucru, asta poate să facă oricine! Dacă transforma un pian în zece cîrnați, asta era cu adevărat o realizare.

Fosta actriță porno de origine libaneză Mia Khalifa și-a scos ochelarii la licitație pentru a ajuta victimele exploziei din Beirut. Nu știm exact ce intelectual filantrop i-a cumpărat, dar ar face bine să-i spele temeinic.

Mai multe țări vor semnarea unui acord care să împiedice construcția de roboți ucigași.Sînt sigur că românii, milostivi din fire, s-ar opune unui asemenea acord. „Haideți, domnule, ce-aveți cu ei? Ce-au făcut? Au dat în cap la oameni? Au făcut rău? Gata, nu mai are voie robotul să fie ucigaș, că imediat sare oculta mondială să-i dea în cap! Roboții ucigași sînt și ei oameni și au dreptul la opinii cretine pe Internet ca și noi!“

Un cîntăreț american de muzică country a chemat Poliția să-l salveze după ce s-a rătăcit pe noua lui proprietate. Asta nu-i nimic, am auzit că Țiriac a pățit asta odată în sufragerie.

Guvernatorul Floridei a comparat întoarcerea copiilor la școală în toamnă cu uciderea lui Osama Bin Laden. Păcat de noi, celelalte țări care nu putem să ne lăudăm cu așa ceva. Cel mult putem să forțăm o paralelă cu lupta de la Posada sau cu cel mai lung cîrnat din lume din timpul mandatului lui Sorin Oprescu.

1 comentariu

 1. #1

  Informat, ca-n totdeauna.. Bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]