Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oculta lui Dan Diaconescu va merge la mititica

Zoom Oculta lui Dan Diaconescu va merge la mititica

Aţi văzut salutul PP-DD: degetul gros ridicat în sus, peste palma dreaptă închisă, cu celelalte patru degete îndoite şi strânse. Salut născut în arestul IGPR, în scurta sesiune petrecută la răcoare de Dan Diaconescu. În limbaj de pârnăiaş, Diaconescu pare pregătit „să cânte la ţambal“, adică să i se ia amprentele. O fi ştiind el ceva, de vreme ce şi-a învăţat temeinic lecţiile.

După 9 decembrie, grupul parlamentar PP-DD va gravita în jurul unui Condurăţeanu stingher, grup din care va mai pleca azi unul, mâine altul, până când doar amintirea şi arhivele vor rămâne dintr-însul. Însă Diaconescu nu va pu­tea să reflecteze la toate a­cestea. Ca un miciman neînsemnat, va pierde alegerile, va fi sacrificat de sforarii cu care părea să fi făcut blatul şi va fi înhăţat de organele de drept, pentru a se saluta cu gaborii, câţiva ani buni de acum înainte, cu deştu’ mare învârtoşat în plan ridicat, peste palma dreaptă închisă, cu celelalte patru degete îndoite şi strânse. Poate mai ţineţi minte cât se ruga să fie arestat mai prin octombrie, după cacealmaua cu Oltchim-ul. Dar un Diaconescu bătut măr în colegiul lui Ponta nu va face nici cât o ceapă degerată după 9 decembrie.

Publicat în Cațavencii, nr. 46, 21-27 noiembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint