Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Omicron îl bate pe Voltron

Zoom Omicron îl bate pe Voltron

Tot mai multe țări raportează cazuri de infectare cu Omicron, noua variantă sud-africană de COVID-19. Un nou eșec de proporții pentru Florin Cîțu, care a avut atîtea luni ca să dezvolte o variantă hibrid românească, #echipacîștigătoare, și totuși a fost depășit în mod penibil de sud-africani. Rușine!

Potrivit oamenilor de știință, toate pisicile manifestă comportament psihopat. Bine, fiind vorba de pisici, i se spune comportament „pisi-hopat“, iar doamnele singure care trăiesc cu zece exemplare într-o garsonieră îi spun chiar „adorabil“.

O americancă a fost dată afară din biserică după ce membrii congregației au crezut că a adus marijuana în loc de coriandru. Cea mai mare problemă cu coriandrul, pe lîngă chestia aia genetică din cauza căreia ori ți se pare delicios, ori ți se pare că mănînci săpun, e că dealer-ii de coriandru vor mereu să te păcălească și-ți bagă alte ierburi în pliculeț, de exemplu oregano sau busuioc.

O femeie care făcea videochat s-a împușcat din greșeală într-o zonă foarte sensibilă. E clar că a înnebunit lumea cu modificările corporale. Unele fete vor silicoane mai mari, altele își fac găuri în plus, nimeni nu mai înțelege nimic.

Un magazin american a scos de pe piață o jucărie cactus dansator care cîntă rap în polonă despre crime și cocaină. Amuzant e că nu-i prima oară cînd se întîmplă asta. Și taiwanezii au pățit același lucru cu același cactus și același rap în polonă, ceea ce ne face să credem că există o mafie poloneză a cactușilor care îndeamnă la consum de droguri, în special în toaletele cluburilor de fițe din București.

Trei influencer-i ruși au fost trimiși trei ani în gulag după ce s-au filmat făcîndu-i o farsă unui șofer de taxi. Bine, nu e de fapt chiar un gulag adevărat, e un fel de tabără specială pentru influencer-i unde niște băieți deghizați în gardieni se prefac că le dau un giveaway de bataie.

Coreea de Nord a interzis hainele de piele pentru ca oamenii de rînd să nu-l poată imita pe liderul Kim Jong-un. Bine, probabil au făcut-o pentru ca oamenii să nu mănînce hainele de piele și să se îngrașe prea mult, dar asta-i altă poveste.

Canada a dat drumul la 22 de milioane de tone de sirop de arțar ca urmare a unei crize generalizate pe piața internațională. În loc să expedieze însă siropul de arțar cu cisterna, Canada a anunțat că așteaptă fiecare țară să vină și să-și înmoaie clătita.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale