Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Omul spân și-a găsit stăpân

Zoom Omul spân și-a găsit stăpân

Codrin Ștefănescu s-a împăcat cu Dăncilă: „Am înțeles amândoi că suntem înconjurați de dușmani fără milă”. Plus că nu mai putea, se trezea noaptea plin de pofte, dădea cu limba în toate părțile. Niciodată nu a stat atât de mult fără stăpân.

Mihai Chirica, primarul Iașiului, le-a spus copiilor că dacă nu învață, peste ani, șefii lor vor fi niște națiuni „coborâte din copac mai deunăzi”, ca sirienii. Omul nu doar că e un rasist mizerabil, dar e și un prost: sirienii s-au coborât din copac când la noi nu se descoperise copacul.

Teodor Meleșcanu e gata să dea în judecată ALDE în cazul în care va fi exclus din partid. Și uite-așa, cum ar fi ca Moș Senilă s-o ia din partid în partid și să distrugă, prin tot felul de chichițe și mizerii, toată scena politică românească?!

Kelemen Hunor a venit cu un slogan inedit pentru aceste alegeri: „Încearcă și cu un maghiar”. Votăm pentru drepturile minorităților sexuale și de oricare alt fel, e o lume pentru toți, dar hai să ne limităm la sfera politică în aceste alegeri prezidențiale.

Radu Cristescu, fost PDL, fost PMP, fost om de casă al lui Băse și om de casă al lui Nuți Udrea, mai nou membru PSD, a spus că soră-sa, procuror DNA, l-a arestat pe Dinu Patriciu la ordinul lui Băsescu. Bă, nebunule, Băsescu a crezut că e de la contrainformații militare, el nu știa că femeia e de la DNA. Nu-i așa, Băse? Mă gândeam: vă dați seama cât îl urăște ăsta pe Băsescu dacă-și denunță sora?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint