Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oprea și ai lui, cascadorii dispariției

Zoom Oprea și ai lui, cascadorii dispariției

Gabriel Oprea, acest veșnic Atârnache al politicii, acest miros de rahat în care am călcat cândva, a primit 825 de voturi la parlamentare. Asta după ce a candidat aproape forțat, somat de cadre militare și polițiști care nu mai suportau ce se întâmplă în țara asta și voiau în Parlament pe cineva care chiar ține cu interesul național. Dacă scădem câteva rude, niște prieteni, plus vecini mai creduli ori mai cretini, aia e, rămâne Găbiță cu vreo 500 de voturi.

Eh, abia acum aș vrea să-l aud vorbind. Abia acum să-l sune cei de la Realitatea Plus care i-au suflat în fund în campanie, abia acum să îi tragă Ion Cristoiu mozolul cuvenit.

De fiecare dată, nulitatea asta decorată se cocoța pe mușuroiul de gunoaie pe care le debita și de acolo ne împuia capul cum că ar avea vreun viitor politic. N-a fost să fie viitor penal, cum ne-am fi aștepat, măcar să scăpăm de el cu totul după aceste alegeri.

Meleșcanu, PMP, Ponta, Tăriceanu, tot atâția cărora 2020 le-a pus diagnostic pe comorbiditățile trecutului. Băsescu a tras tot ce-a putut din PMP și din bucălatul de Tomac, i-au mai rămas drumurile la Bruxelles și pagina de Facebook. Dar, din fericire, nici el nu se simte prea bine, negociind, cum altfel decât mizerabil, acordul cu dispariția din viața politică. Sincer, îl văd analist politic după ce i se termină și mandatul de la Bruxelles. Îl văd invitat permanent la o televiziune. Orice, dar orice, numai să nu petreacă o zi cu săraca doamnă Maria.

Amuzant e că Oprea se pensase, se vopsise, se pregătise de campanie, nu e ca și cum și-ar fi băgat picioarele. Adică Șoșoaca e o neamenajată pe lângă candidatul nostru. Acum rămâne să sperăm că-i priește dispariția și că nu-i dispare din nou simțul ridicolului.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale