Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Opt teorii legate de divorţul doamnei Teo Trandafir

Zoom Opt teorii legate de divorţul doamnei Teo Trandafir

Bombă artizanală în showbiz: Teo Trandafir s-a despărţit de soţul ei, Iosef Constantin. Vestea nici nu ne bucură, nici nu ne-ntristează, întrucît pariurile noastre vizau alte căsnicii, mult mai spectaculoase ca distribuţie. Cert e că teoriile privind motivele acestui inopinat divorţ abundă, cum era şi normal. Noi, unii, am intrat recent în posesia a celor mai veridice opt dintre ele.

• Teo Trandafir se săturase să-l vadă pe soţul ei mîncînd la restaurant. Practic, nu poţi pune bază pe un bărbat care nu găteşte.
• Teo Trandafir se săturase să facă curat după un fost rugbist, de vreme ce cretinii ăia de la Ikea nu s-au gîndit să fabrice şi ei nişte dulăpioare ovale.
• Teo Trandafir se săturase să trăiască alături de un bărbat care nu e de acord cu Mircea Badea. Cînd îl vedea dimineaţa cum îşi bea nepăsător cafeaua, se simţea murdară, ca şi cum ar fi dormit alături de Radu Banciu.
• Teo Trandafir se săturase să-şi împartă viaţa c-un bărbat care refuză cu obstinaţie să joace un rol episodic în Pariu cu viaţa, pe motiv că un om serios nu are ce căuta în căcatul ăla de serial. Cu ce anume e atît de diferit un fost rugbist de o fostă vedetă, ca ea?
• Teo Trandafir se săturase să-i spună soţului ei să ridice capacul de la veceu de două ori pe lună şi uneori chiar mai des. Cu siguranţă, Mircea Badea nici măcar n-ar fi avut nevoie de capac, ci maximum de vreo două scaune.
• Teo Trandafir se săturase să-l vadă pe soţul ei cum se uită la meciurile de rugby din Turneul celor Şase Naţiuni. Ce, acum nu-i mai ajunge România, te iubesc?
• Teo Trandafir se săturase să fie soţia unui bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Ca atare, a divorţat de el pe Twitter.
• Teo Trandafir se săturase să-şi piardă timpul c-un bărbat care nu-l divinizează pe Adrian Sârbu. Iar prostul obicei al lui Iosef Constantin de a-şi face cruce ori de cîte ori trece pe lîngă o biserică o scotea, pur şi simplu, din minţi!

Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint