Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Orban cu lanțul uman la gât

Zoom Orban cu lanțul uman la gât

Mare moțiune mare depusă de PNL. Cea mai tristă baie de mulțime din istoria curățeniei corporale: Ludovic Orban aruncând cu doi-trei oameni pe el, cât să ia grosul de jeg. Frig, muci la nas, a încercat omul și un dans cu doamnele aduse din teritoriu, părea un chef fără băutură dintr-un apartament comunist în iarna lui ’88. Un singur lucru părea că-i mai încălzește inima liderului liberal – din când în când îl vedea pe Cristian Bușoi și avea o liniștitoare revelație: Bă, măcar nu sunt Bușoi!

Elena Udrea se desfășoară periodic în sediul Înaltei Curți – luptă cu statul paralel, cu Coldea, cu Kövesi. Zice că nu mai are nici un sens să stabilim când s-a înființat statul paralel. Dar de ce, doamnă?… Noi chiar vrem să știm când s-a născut. Să-l aniversăm, să pregătim un tort, să-l punem să sufle în lumânări. Așa sunt datinile pe la noi.

Patriarhul Daniel a fost invitat în decembrie la Moscova. Atât vă zic, omul se va întoarce negru de supărare, va merge la Catedrala Mîntuirii Neamului și va zice: Radeți tot, o construim de zece ori mai mare. Nu, de unșpe ori!

Claudiu Manda a anunțat că organizația PSD din Craiova face un miting pe data de 9 decembrie. Ca să se vadă o dată pentru totdeauna ce susținere au Guvernul și actuala coaliție. Un singur sfat vă dau, tipilor: să nu cumva să aduceți culoarea roșie pe noul Stadion ”Ion Oblemenco”. Ar fi prima bătaie de stradă din istorie între un partid și o galerie de fotbal.

2 comentarii

  1. #1

    De ce sa fie bataie? Toti angajatii si mai mult, fostii angajati din Mall Electroputere iubesc PSD…

  2. #2

    Are dreptate stefi , n-or să se bată , au să se pupe-n cur unii pe alții . Că doar se iubesc …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100