Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ori la Cernobal ori la spital

Zoom Ori la Cernobal ori la spital

A apărut pe piață Atomik, prima vodcă cu ingrediente provenite din zona radioactivă Cernobîl. Principalul avantaj al tipului ăstuia de vodcă e că poți să vezi foarte ușor unde a făcut pipi bețivul cu șase mîini, pentru că locul strălucește în întuneric.

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, susține că dacă vrem să avem o planetă mai curată trebuie să facem caca mai puțin. În ritmul în care se defrișează pădurea amazoniană ca urmare a măsurilor directe ale lui Bolsonaro, n-ar fi exclus să nu mai facem caca deloc, pentru că n-o să mai avem după ce copaci să ne ascundem.

Cetățenii muncitori din mai multe regiuni ale Germaniei se plîng că nu pot să doarmă noaptea din cauza urletelor jalnice ale aricilor excitați care se coțcăie prin tufișuri. Adevărul e că aricii care chiar reușesc să se reproducă merită să primească un premiu, la ce riscuri îngrozitoare de înțepare își supun micii țepișori.

Un bărbat beat din Cehia a confundat sediul unei bănci cu propriul dormitor, motiv pentru care s-a dezbrăcat și a adormit buștean lîngă un bancomat. Nici nu vrem să știm cu ce s-a șters la fund în momentul în care l-au tăiat nevoile fiziologice în mijlocul nopții.

Rusia a somat compania americană Google să șteargă clipurile video cu protestele antiguvernamentale de la Moscova. Vorba unui fin specialist în relații internaționale: rușii au voie să se amestece în treburile interne ale oricărei țări, mai puțin Rusia.

Autoritățile din Barcelona au confirmat faptul că femeile pot face în continuare baie topless în piscinele din oraș. Foarte ciudată atitudinea barcelonezilor față de turiști: pe de-o parte ar vrea să nu-i mai primească în oraș, pe de altă parte fac chestii din astea.

Prințesa Martha Louisa a Norvegiei a anunțat că renunță la titlurile regale ca să devină influensăriță pe rețelele sociale. Să nu uităm că primul care a făcut asta a fost Mălin Bot atunci cînd a renunțat la titlul de mare duce al articolelor cu sirene de pe Evz.

O reuniune oficială a Parlamentului kenyan a fost întreruptă de gazele intestinale ale unui participant. Pînă și Kenya e peste noi, măcar la ei discuțiile sînt întrerupte de bășini, pe cînd la noi bășinile sînt întrerupte de discuții.

O femeie din Statele Unite care și-a pus o caracatiță pe față, ca să-și facă o poză cu ea, a ajuns la spital după ce caracatița a mușcat-o, injectîndu-i o mare cantitate de venin. Tot e bine că a mușcat-o doar caracatița și nu și comisarul Corrado Cattani sau mafiotul Tano Cariddi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]