Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ozana Barabancea (personalitate online): „Am o rugăminte! Doresc să am cît mai puțini «fani»! Ia dați-mi unlike!”

Zoom Ozana Barabancea (personalitate online): „Am o rugăminte! Doresc să am cît mai puțini «fani»! Ia dați-mi unlike!”

Gen Ei m-au înjurat, eu i-am făcut zdrențe, dar nu ne-am jignit

Ozana Barabancea (personalitate online): „Am o rugăminte! Doresc să am cît mai puțini «fani»! Ia dați-mi unlike! Voi, ăștia care gîndiți diferit de mine și care jigniți și lătrați, de parcă ne batem pe burtă! Ia marș de pe pagina mea, celor care judecă și jignesc vis-à-vis de postările mele, unde eu, pur și simplu, îmi exprim sentimentele, fără a jigni sau a lovi în cineva!” (Libertatea, 26 noiembrie)

Cine s-ar fi așteptat că, atunci cînd dai tot din casă, cînd îți speli chiloții în public, cînd îți pui toată viața pe tapet în încercarea disperată de a fi băgat în seamă, se mai întîmplă să dai și peste oameni care nu-s de acord și vin să-și fac nevoile la tine pe wall? Nimeni, niciodată, mai ales că oamenii necunoscuți de pe Internet sînt renumiți pentru maturitatea, sensibilitatea și decența de care dau dovadă.

 

Gen Hoții, hoții, ne-au furat…

George Tal (maestru lenjerar): „Da, este adevărat că Daniela (n.r. – Györfi) doarme fără lenjerie intimă noaptea. Dacă e să fie, da, pot să spun că eu sînt pregătit zi și noapte pentru al doilea copil.” (Libertatea, 22 noiembrie)

Și iată, copii, adevărul despre cum vine barza. Uneori vine ea singură, alteori doarme fără lenjerie intimă noaptea și bagă oameni în belele.

 

Gen Ras, tuns și sedat

Oana Zăvoranu (femeie îngrijită): „O femeie îngrijită atrage mereu atenția, dar îngrijită înseamnă tunsă, vopsită, și EPILATĂ ȘI CU PEDICHIURĂ făcută, că am uitat să că zic «INFLUENCERELOR MY ASS ȘI BLOGHISTELOR MOCANGIOAICE… CÂT ȘI MARILOR DIVE ÎN VIAȚĂ SAU DESIGNERIȚELOR ÎNCHIPUITE».” (Spynews, 26 noiembrie)

Pe măsură ce trece vremea, pare că războiul dintre Oana și influencerele, bloghistele și mocangioaicele care locuiesc în capul ei se acutizează. Desigur, e foarte greu să ne dăm seama cine cîștigă sau dacă se poate vorbi de cîștigători și învinși, cert este că marile dive în viață și designerițele închipuite ar face bine să-și îmbunătățească jocul dacă vor să facă față tratamentului pe care-l ia Oana.

 

Gen BOR nu e Steaua

Gigi Becali (sponsor la catedrală): „E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat și eu două milioane de euro la început, cînd nici nu era proiectul măcar. Să vedem dacă dau și pentru pictură. Dumnezeu cum vrea.” (Sport.ro, 25 noiembrie)

Cunoscîndu-l pe Gigi Becali, cel mai probabil așteaptă să vadă dacă noua catedrală se califică în Cupele Europene și de-abia după aia se mai gîndește dacă să bage bani și-n pictură, în tactica de jos, în prețul lumînărilor, în doi-trei clopotari titulari, în tribune mai mari și instalație de nocturnă. Oricum, pînă una-alta și l-a băgat pe Luțu băiat de altar, deci nu se poate spune că nu se implică.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]