Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

(P) 30 de ani de Anunț telefonic

Zoom (P) 30 de ani de Anunț telefonic

Mulți știu de ziarul Anunțul telefonic. Și mulți se așteptau ca el să-și desăvârșească titlul paradoxal în ”Anunțul telefonic, acum exclusiv online”.

Nu s-a întâmplat. Printre olx-uri și okazii, Anunțul telefonic a mers însă mai departe îndrăgostit de print ca masajul erotic de locațiile calde și relaxante.

Pe 7 iunie se împlinesc 30 de ani de când Anunțul telefonic a văzut pentru prima oară lumina tiparului și a zis: ”Wow, îmi place!”

Peste alți 30 de ani, în Anunțul telefonic veți găsi și acest anunț: ”Vând ediție aniversară de 30 de ani Anunțul telefonic, 7 iunie 2020, plus uscător păr stricat! Cereți cu Neluțu, după 6”.

Anunțul telefonic ediție aniversară – 30 de ani de cumpărări, vânzări, matrimoniale și locuri de muncă – conține alte trei ediții de colecție, mai exact 3 ediții vechi de ziar, una din 1990, una din 1995 și una parțială din 2000.

Mi-aș permite să spun că după celebra tehnică narativă povestire în povestire, Anunțul telefonic vine cu ediție de colecție cu ediții de colecție.

Cum bine spunea un domn cu ani în urmă: ”Către editurile din toată țara! Caut editură pentru lucrare de larg interes și succes. Tel.: 23.34.22.”

 

La mulți ani, Anunțule telefonic, să te sune de ziua ta toți prietenii celor 30 de ani!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]