Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Panama Pampers

Zoom Panama Pampers

Jurnaliștii germani de la Süddeutsche Zeitung, ajutați de colegii lor de la Consorțiul Internațional de Investigații Jurnalistice, au descoperit o schemă complexă de spălare a banilor cu ajutorul firmei panameze de avocatură Mossack Fonseca, care îi ajuta pe bogați, faimoși și frumoși (Putin, Messi, Cristi Borcea) să-și deschidă off-shore-uri în diferite paradisuri fiscale. Pe scurt, întreaga lume a descoperit că, pe lîngă faptul că sînt bogați, oamenii bogați mai sînt și lacomi și zgîrciți. Cine s-ar fi așteptat?

Finlanda bănuiește Rusia că redirecționează convoaie de refugiați spre nordul Europei după ce, vara trecută, 5.000 de refugiați au trecut brusc granița în Norvegia pe biciclete. Și hipsterii din București își doresc mai multe piste de biciclete. Nu sînteți sănătoși? Vreți să ne trezim invadați de mii de refugiați campioni la ciclism?

Tot mai mulți pensionari japonezi comit infracțiuni mărunte și intră la închisoare deoarece li s-au micșorat pensiile și condițiile din închisoare sînt mult mai bune decît ce și-ar putea permite acasă. Incredibil ce-l iubesc pensionarii pe Dan Voiculescu, ar face orice să fie ca el.

Potrivit unui studiu, oamenii care au pisici au mai multe șanse să dezvolte o boală psihică. Asta ar explica foarte multe despre viața Oanei Zăvoranu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint