Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Papa trece, petele rămîn

Zoom Papa trece, petele rămîn

► Traian Băsescu s-a întîlnit vinerea trecută, la Vatican, cu Papa Benedict al XVI-lea. La plecare, Băsescu s-a arătat emoționat, dar a dat de înțeles că o va susține pe Elena Udrea, și nu pe Vasile Blaga în lupta pentru funcția de Papă.

► Un meteorit, dezintegrat în atmosferă, a rănit mai mulți oameni și a provocat importante pagube materiale în regiunea Urali din Rusia. Din păcate, numărul exact al victimelor nu poate fi estimat deoarece foarte mulți localnici se răniseră deja singuri, în momentul impactului, cu o jumătate de sticlă de vodcă.

► Coreea de Nord a anunțat că va continua seria testelor nucleare dacă SUA nu acceptă să negocieze cu guvernul de la Phenian. Printre pretențiile Coreei de Nord se numără predarea rețetei secrete a aripioarelor picante de la KFC, dar și ridicarea embargoului la poze cu femei dezbrăcate, de 60 de ani liderii nord-coreeni fiind nevoiți să se descurce cu același număr din Playboy, care a început să se cam uzeze.

► Fermierii din Marea Britanie se tem că, după ridicarea restricțiilor de muncă, n-o să mai vrea nimeni să le cultive căpșunile, pentru că românii vor migra la oraș în căutarea unor slujbe mai bănoase. Temerea e cu atît mai serioasă cu cît căpșunile sînt probabil singurele alimente comercializate în Anglia în care nu s-a găsit carne de cal, încă.

► Cercetările în cazul lui Oscar Pistorius, campionul paralimpic sud-african bănuit că și-ar fi ucis prietena, continuă. Se pare că Pistorius n-a învățat nimic de la Cristian Cioacă: pentru ca să-ți reușeasă crima perfectă, mai întîi trebuie să te căsătorești cu victima și apoi să o faci să dispară între Rucăr și Bran.

Publicat în Cațavencii, nr. 7(85), 2013

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint