Partidul Istoric
Pentru că PNȚCD și PNL s-au compromis prin tot felul de alianțe cu PSD, e nevoie de un nou partid istoric, proaspăt, integru, fără un trecut care să-l discrediteze.
Slogan: „Sînt interese mari la mijloc”.
Programul partidului: Nu e posibil ca, în 2019, România să aibă doar 1.050 de kilometri de fluviu. Partidul Istoric își propune să mai facă un fluviu la noi în țară, lărgind albia rîului Olt.
Relaxarea legislației electorale. Ca să participe la alegeri, un partid va avea în continuare nevoie de 200.000 de semnături, dar ele nu mai trebuie să fie neapărat de la oameni diferiți.
Partidul Național Țărănesc Creștin-Dacopat
Un partid de centru-dreapta, care să promoveze moștenirea dacică a țăranului român.
Slogan: „Decebalus per Scorilo”.
Programul partidului: Înființarea unor ferme de viezuri și mînji. Fiecare imigrant român care se-ntoarce în țară va primi din partea statului o căciulă de dac și un kilogram de brînză. În maternități nu se vor mai face operații de cezariană și toți românii vor veni pe lume aduși de barză.
Uniunea Salvați de Clopoțel
Un partid al elevilor pe care nu-i interesează politica, pentru că au 14 ani și nimeni nu urmărește știrile la vîrsta asta. În fruntea partidului va sta elevul de serviciu, singurul care decide cînd se sună de intrare și de ieșire.
Slogan: „S-a sunat de intrare!”. Sloganul partidului e o chemare către poporul român, un semnal că trebuie să punem cu toții umărul la muncă și să facem autostrăzi, școli și spitale, pentru că proful se poate întoarce în orice moment.
Programul partidului: Scoaterea în afara legii a orei de chimie. Profa de geogra va fi declarată persoană non grata, sau cum se zice. A, și profa de latină. Cine mai are nevoie de latină?
Partidul Național Literar
E un partid pentru amatorii de beletristică din toată țara.
Slogan: „Citește! Mîine va fi mai rău”.
Programul partidului: Pînă în 2024, partidul își propune să trimită primul roman pe Lună. Programul partidului urmează să fie publicat în foileton, în paginile revistei România literară, iar apoi în colecția de literatură contemporană a editurii Cartea Românească.