Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Partidul Bicicliștilor

Zoom Partidul Bicicliștilor

Pseudonimul Roșiei Montane e Dracula Park, căci n-avem nici o îndoială că pe vremea cînd, purtat în cîrcă de ministrul Agathon, Dracul își căuta un loc de parcare în România, i-a țîșnit dintre cornițe ideea de a-și trage cea mai mare piscină otrăvită din Europa în plămînii munților prin care romanii au scurmat după aurul cu care mai tîrziu și-au poleit lăcașurile creștine.

Parafînd cu copita alianța liberal-socialistă, Michiduță nu s-a abținut și și-a vîrît coada și-n paharul cu whisky al Prezidentului, astfel încît nici Ponta, nici Crin și nici Băsescu n-au mai putut dormi de dragul mult prea vremelnicelor locuri de muncă din minerit.
Ca un făcut, soția șefului liberal, care-și ținea batistuța la nas cînd vorbea de metoda criminală de extragere a aurului cu ajutorul cianurilor, s-a trezit la Bruxelles dansînd din buric în fața barosanilor de la Gold Corporation.
Zadarnic a încercat doamna Renate Weber s-o scoată din transă, tinctura miraculoasă cu care reprezentanții firmei canadiene își frecționează pacienții, convingîndu-i să-și schimbe părerile de la o zi la alta, n-are antidot.
Nici fiica socrului lui Victor Ponta nu se simte prea bine. După ce, în compania aurolacului Ghiță, prim-ministrul și-a injectat în vene o doză de Gold Corporation, anunțîndu-ne că se va autoflagela mai tîrziu în Parlament, Daciana Sârbu visează dreptate în lanțuri.
Ni se sparie gîndul privindu-i pe junii popîndăi din gașca lui Ponta, genetic proiectați să se împuiască prin galeriile Roșiei Montane, fiindcă nici maica Tereza nu ne-ar putea convinge că sacul cu bășini numit ministrul Tineretului ar face parte din aceeași specie cu tinerii luminoși care străbat nopțile Bucureștilor pe bicicletă, demonstrînd o dată pentru totdeauna că societatea civilă nu mai e reprezentată de micii funcționari ai indignării publice plătiți de Guvern.
E timpul ca Partidul Bicicliștilor să ia puterea!
 
 

1 comentariu

 1. #1

  Pai bine bre … mai deunazi , fiind cu bicicleta in pana , ametit de vacarmul guvernarilor venite dupa merele ale a lu matale agatate in plopul impuscatului, te proptisi tanman sa-ti umfli roti la pompele funebre ale democratiei originale romanesti, iar acum te gasesc membru fondator al partidului biciclistilor ????
  Mai sa fie !!! , … si apoi ceva nu-i in regula cu initiativa matale , ca stai cam naspa cu service-ul de depanare /remorcare…
  Parerea mea e ca ai putea folosi o varianta pentru serviciu de depanare pe ministrul tineretului , pe post de compresor , in zona guvern/parlament , iar in tara ai la tot pasul primari ce basesc la cea mai mica comanda.
  Ar putea sa aiba ceva priza la public acest partid al biciclistilor , ar avea un cadru simplu , rotite putine , si inca multe alte avantaje colaterale.
  Un singur inconvenient ar fi , si acela major: pistele democratiei nu prea sunt marcate sau au marcaje murdare si incerte pe care le calca toti aia din partidele de beamveuri , si de aceea ma gandesc ca ai fi in pericol sa-ti albesti oasele pe caldaram , daca nu acorzi oarece prioritate vre-unui mahar milionar analfabet grabit sa nu intarzie la vre-un dineu la guvern, parlament sau presedentie.
  Parerea mea dom’le mircea … am simtit nevoia sa te avertizez ca mi-esti drag ca le-ai mai turtit fesul din cand in cand ,nesimtitilor ce ne reprezinta natiunea…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]

 • Hora păcălicilor

  15 iunie 2021

  Orban și Cîțu bântuie țara în lung și-n lat, străbătând filialele PNL-ului așa cum fantoma comunismului bântuia Europa la începutul Manifest der Kommunistischen Partei. Mai o vizită la un centru […]

 • Cînd treci

  8 iunie 2021

  Sub pașii tăi cad viermii în extaz, se bîlbîie salcîmii și fac spume, rușinea-mi fuge beată din obraz și m-aș dori pămînt mușcat de rîme pe care surîzînd să îl […]

 • Un om periculos

  8 iunie 2021

  A trădat, a mințit, a pus în pericol vieți omenești, a fost complicele unor hoți. Recidivist în toate aceste fapte și arivist politic neobosit, a dat în văzul lumii întregi […]