Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Paula Seling (cîntăreață): “După ce am cîștigat «Cerbul de Aur», am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante.”

Zoom Paula Seling (cîntăreață): “După ce am cîștigat «Cerbul de Aur», am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante.”

Gen Covrigi cu păr

Mihai Trăistariu (chel mai talentat): “Vreau să accesez fonduri europene şi mă gîndesc să deschid o brutărie, unde să fac produse de panificaţie. Am zis să nu apelez la rude, pentru că nu faci afaceri cu rudele, şi nici la prieteni. Aşa cum spunea şi Ion Ţiriac, trebuie să faci afaceri cu oameni pe care nu-i cunoşti, cu cei care nu ai o prietenie foarte apropiată.” (Libertatea, 8 septembrie)

Era și timpul ca Trăistariu să încerce să-și construiască păr din pîine, din fonduri europene. Dar, vorba lui Ion Țiriac, s-ar putea să se mai uite și fondurile alea europene la om, pentru că nu faci niciodată afaceri cu omul spîn. Desigur, mai există și alte tipuri de brutării. De exemplu, brutăria aia unde îi urau suporterii lui Mitică Dragomir să se ducă.

 

Gen Mama cîștigătorilor e mereu pregnantă

Paula Seling (cîntăreață): “După ce am cîștigat «Cerbul de Aur», am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante.” (Libertatea, 5 septembrie)

Din fericire, am auzit că, dacă-ți duci hainele la curățătorie, ies toate lucrurile pregnante din ele, nu numai iubirea și aprecierea, ci și 99% din pete.

 

Gen Ca o apă injectată în buci

Cristi din Banat (iubitor de frumos): „Poze noi, sînt injectat în buci. Se vede? Săriți urgent! Îmi caut perechea, să mergem în vacanță. Contează să fie dotat! Fără minori, nu sînt Pomohaci totuși!“ (Spynews, 8 septembrie)

Iată că există onoare și în rîndul cîntăreților de muzică populară, totuși.

 

Gen Dependența de coca

Oana Lis (păcăneaua vieții lui Viorel): “Nu vreau să mor înaintea lui Lis, vreau să slăbesc, așa că zilnic ies în parc, ca să aleg sau să mă plimb, cîțiva kilometri. Țin și o dietă, din care am exclus grăsimile și prăjelile, dar și dulciuri. Mai nou mănînc doar fructele de pe prăjituri, nu și coca”. (Click, 7 septembrie)

În mod amuzant, și Viorel e pasionat tot de fructe. De fructele de la păcănele. Dacă nu-i ies cinci cireșe la rînd sau șapte ananași, nu se simte omul bine.

 

Gen Bate vîntul, urlă cîinii

Victor Slav (poet): ”Sînt frunze care nu cad, deși vîntul bate puternic, și oameni care nu se uită, deși uitarea este o lege a naturii.” (Wowbiz, 8 septembrie)

Nu știm exact dacă au început să bage esență de filosof în steroizi sau, pur și simplu, Victor Slav e încă traumatizat de fenomenele meteo, de cînd lucra ca prezentator în fața hărții. Cert e că, dacă chiar bate vîntul foarte tare, Bianca Drăgușanu ar zbura foarte departe, pentru că e destul de goală pe interior după toate operațiile alea.

 

Gen “Să vină maneaua, să ne pișăm pe ea”

Adrian Caval (manelistul lui Dragnea): „Omul e supus greșelii! Nu sînt un oarecare. Am un nume în lumea muzicii de petrecere. De cele mai multe ori compunem pe moment. Așa cum am făcut și la această petrecere privată. Nimic intenționat. (…) Eu nu sînt așa, dar cîteodată își mai bagă și Satana coada.” (Wowbiz, 7 septembrie)

Nu i-a mai zis nimeni lui Dragnea “Satana”, dar OK, fie! Dacă omul recunoaște că și-a băgat Dragnea coada, înseamnă că știe el ce știe. Pînă la urmă, are un nume în lumea muzicii de petrecere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]