Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Paza bună nu trece primejdia de cheltuială la Îmbunătățiri Funciare

Zoom Paza bună nu trece primejdia de cheltuială la Îmbunătățiri Funciare

Deși nu s-au mai făcut îmbunătățiri funciare de pe vremea cînd autorul acestui text era în clasa a doua, încă există o Agenție Națională de Îmbunătățiri Funciare. Și chiar dacă situația ei e aproape la fel de proastă ca la Societatea Națională de Îmbunătățiri Funciare – ANIF și SNIF fiind două surori sărace născute dintr-o mamă bogată în patrimoniu –, încă se fac cheltuieli. Dar nu pentru îmbunătățiri, ci pentru servicii de pază. Spre exemplu, ANIF tocmai a semnat două contracte adiționale la un contract semnat în 2013.

Unul cu NEI Guard SRL, din Voluntari, în valoare de 333.500 de lei plus TVA, pentru care s-a apelat la o succintă negociere. Că oricum urmează să fie subcontractat ulterior.

Un al doilea contract, tot adițional, ca și precedentul, este în valoare de 280.000 de lei plus TVA și a fost atribuit firmei Guard One Alarm Systems SRL, tot din București. Și, la fel ca în cazul precedent, peste 75% din contract urmează să fie subcontractat către alți agenți economici.

Sigur, necesitatea asta de protecție suplimentară la fondul funciar poate fi cauzată de actualele și viitoarele posibile indundații. Adică cineva trebuie să-i apere și pe politicienii care se deplasează “la fața locului”, nu?

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint