Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pedeliştii, instruiţi pentru campania de la parlamentare. Ce va conţine PUNGA ELECTORALĂ a PDL

Zoom Pedeliştii, instruiţi pentru campania de la parlamentare. Ce va conţine PUNGA ELECTORALĂ a PDL

Pedeliştii au avut parte, joi, de prima prezentare a strategiei de imagine pe care o vor folosi în campania din decembrie. Prezent la Colegiul Director al democrat-liberalilor, Felix Tătaru, strategul preferat al preşedintelui Băsescu, le-a arătat şefilor de filiale cum vor trebui să arate materialele distribuite electoratului, scrie rtv.net.

Felix Tătaru, cel care s-a ocupat şi de imaginea cu care Traian Băsescu a intrat în campania pentru referendumul din iulie, le-a explicat pedeliştilor cu ajutorul diapozitivelor cum anume vor arăta micile "atenţii" care vor fi distrinuite electoratului.După aproape o oră de "instruire", şefii de filiale s-au arătat de-a dreptul încântaţi de idee. "Arată foarte bine. Se vede că lucrăm cu o firmă profesionistă. Vor prinde foarte bine mai ales în colegiile rurale. Să vedem acum cum facem rost de bani pentru toate lucrurile astea", a precizat pentru RTV.NET unul dintre liderii de organizaţii judeţene.O singură obiecţie au avut preşedinţii de filiale. Unii lideri din teritoriu au fost nemulţumiţi că emblema PDL pică în plan secund, fiind de aceeaşi dimensiune şi pe aceeaşi liniie cu cea a PNŢCD şi Forţei Civice. "Suntem, totuşi partidul dominant. Parcă ne pierdem în acest ARD", au adăugat pentru RTV.NET surse din rândurile democrat-liberalilor.Sulfina Barbu, preşedintele Organizaţiei de Femei a democrat-liberalilor, a venit chiar cu propriile completări în ceea ce 

priveşte sloganurilor de pe materialele distribuite de PDL alegătorilor. "Gătesc din inimă pentru tine"

VEZI UNDE VREA SĂ PUNĂ SULFINA BARBU ACEST SLOGAN VEZI PE RTV.NET CE VA CONŢINE PUNGA

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint