Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Peneliști din toate partidele, uniți-vă!

Zoom Peneliști din toate partidele, uniți-vă!

Nicușor Dan a tot umblat cu peneliștii de mână în aceste zile. S-a întâlnit cu Orban, cu Câțu și umblă zvonul că urmează să se înscrie în PNL. Asta ar fi al naibii de îngrijorător: să te înscrii acum în PNL pare că o faci din convingere. Nu ar avea nici scuza mizerabilă a primarilor pesediști care au traversat strada înainte de alegeri pentru bani și pentru funcție.

Ședință cu scântei la PSD după alegeri. În final, au căzut câteva capete. Probabil pe masă, de plictiseală, ascultându-l pe Ciolacu.

Eugen Tomac anunță că PMP va merge pe cont propriu la parlamentare. Și îi știm mersul: legănat, oprindu-se pe la câte un gard.

Piedone este oficial primarul sectorului 5 din București. Care, da, e un sector real, cu oameni reali, nu construcția unei distopii macabre.

Metroul bucureștean are un nou prădător natural, după incompetența și corupția autorităților: sistemul de țevi de apă din subterane. În decurs de o săptămână, noua magistrală de metrou a fost inundată de două ori. Iar asta se întâmplă acum, când apa e oprită mai peste tot.

Marcel Vela e foarte mândru că, din această săptămână, începe să funcționeze Poliția Animalelor. Mă scuzați, dar asta nu era denumirea din argou a clanurilor interlope?

Gabriela Firea merge în instanță, convinsă fiind că alegerile din București au fost fraudate. Bineînțeles că nu va merge în nici o instanță, dar așa sunt politicienii, îi arde flacăra violetă pe cortex o săptămână, două după alegeri.

 

1 comentariu

 1. #1

  @popescu/piedone: fratii Bulat ce zice, ma bre? felicitaietoare..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]