Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pensionarii, ca studenții: vin la mărire

Zoom Pensionarii, ca studenții: vin la mărire

Ce bucuroasă o fi Olguța că toți sunt cu ochii pe Piața Victoriei! Nu trebuie să dea nici o explicație de unde ia bani ca să dubleze pensiile. Dacă avea bulanul ăsta și la salarii, acum putea să meargă fără bodyguarzi pe stradă.

Klaus Iohannis face un apel la calm: bate fierul cât e calm. A chemat oamenii în stradă spunându-le că îi sprijină, a cerut Opoziției să se unească, a zis că și el va fi alături de ei. Toate aceasta au fost transmise de pe o casetă înregistrată la Cotroceni, cel mai probabil pentru că e plecat în vacanță.

Mai mulți jurnaliști au fost bruscați de jandarmi la protestul de vineri. Unul dintre jandarmi a replicat scrurt în momentul în care un ziarist i-a arătat legitimația de presă: ”Mă piș pe legitimația ta”. Cam așa e văzută presa azi, după ce Băsescu a zis că e stăpânită de moguli, asta în timp ce Nuți pompa bani la B1 TV și la Evz, după ce PSD bagă bani ca nebunul ca să-și țină electoratul anesteziat. Într-un an, doi, mai repede te prezinți ca director de salon de masaj decât să zici că ești jurnalist.

Patriarhul Daniel – ca de obicei, o voce echilibrată, un centru luminos în tot haosul din jur – a zis că am putea să ne certăm mai puțin și să punem mâna pe lopată la Catedrala Mântuirii, că acum vine Sfârșitul Lumii și nouă o să ne plouă în biserică pentru o veșnicie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole