Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pentru unii mumă roșie, pentru alții ciumă roșie

Zoom Pentru unii mumă roșie, pentru alții ciumă roșie

Ludovic Orban și conducerea PNL merg prin țară să ridice la luptă poporul împotriva ciumei roșii. Doar și pentru ce sistem medical avem, n-aș speria oamenii cu ciuma roșie. Aș merge maximum pe o varicelă bej sau pe un oreion maron.

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a spus că industria de apărare a României este dezastruoasă și, dacă ar fi să se pună problema unui război la modul real, tot ce poate să facă România e să reziste până vin trupele NATO. Acestea fiind spuse, îl văd șef al Marelui Stat Major pe Sorin Cârțu. Autobaza, nene! Ne băgăm cu fundul în poartă și așteptăm americanii.

Văzând cum arată bugetul pe 2019, primarii de comune și orașe din România au ieșit public cu următoarele cuvinte: ”Aici nu mai suntem în zona minciunii, este mai mult decât minciună. Vreţi, nu vreţi, spun ce nu doream să spun, nu păcăliţi, escrocaţi”. Bă, escrocule! – adevărul e că primarii, de voie, de nevoie, au găsit cea mai bună formulă de abordare a lui Eugen Orlando Teodorovici.

Primarul comunei Şotrile, judeţul Prahova, a şantajat cu imagini compromiţătoare o copilă, a fost condamnat pentru pornografie infantilă la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare şi a fost trimis să muncească în folosul comunității la o grădiniţă sau o şcoală. Nu sunt orfelinate în zonă sau de ce?
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint