Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pepe (mariachi): “După ce ne-am cunoscut, eu și viitoarea mea soție am mers într-o vacanță, dar ca frații“

Zoom Pepe (mariachi): “După ce ne-am cunoscut, eu și viitoarea mea soție am mers într-o vacanță, dar ca frații“

Gen Fetele deștepte din transferul de energie

Monica Davidescu (genul ăla de iubitoare de animale): “Înainte să rămîn însărcinată făcusem o infecţie care s-a rezolvat destul de repede, cu medicamente. La trei sau patru luni după, cățelușa mea a făcut piometru. (…) Boala mea semăna cu boala ei. (…) ea a făcut forma maximă a bolii, eu m-am vindecat foarte repede şi, foarte curînd, am şi rămas însărcinată şi am avut şi copilul. Înseamnă că ea mi-a preluat o energie urîtă care mă împiedica, poate, să rămîn însărcinată. (…) Cred că acolo a fost un transfer energetic foarte interesant!” (Spynews, 28 aprilie)

Ca urmare a experiențelor cu mai mulți oameni care cred în genul ăsta de lucruri, am ajuns la concluzia că este bine în general să le dai dreptate, pentru că oricum n-are nici un rost să le zici altceva. Da, transferurile energetice între oameni și animale sînt ceva care chiar există. În nici un caz nu sînt niște chestii inventate de oameni disperați să găsească un sens al vieții.

 

Gen Ioi, tulai, Duamni

Bianca Drăgușanu (om?): „Mi-aș dori să-mi dau fetița la grădiniță în limba engleză. Bine, acum este la grădiniță în limba japoneză, chineză, dar pe foarte dialect ardelenesc: io, no, buni no și hai să merem sau duamnie-duamnie la Dumnezeu, cafia. Eu îi spun mamei că aș vrea, dacă se poate, fără accent. Așa vorbește ea și copilul se ia după ea.” (Libertatea, 28 aprilie)

Termină cu poveștile astea realmente simpatice, care chiar ne fac să rîdem și să ne simțim bine pe interior, Bianca Drăgușanu! Termină cu încercările astea să ne arăți că ai umor! Nu e normal ce faci!

 

Gen Poponeț Akhbar

Codin Maticiuc (pitic de grădină nocturn): “Vin de la Dubai. Mai exact, aseară am aterizat și tot drumul m-a agitat un arabus cu un laptop care stătea numa’ în picioare, vă jur, cu niște căști pe cap și un laptop în brațe unde se făcea că avea niște fișe, da’ eu am fost tot drumu agitat că părea genu’ care poate să preia el comanda avionului din tastele alea. Vă spun drept, cărăbușul părea d-ăla inteligent de-și gîndește mișcările înainte ca la șah, de se chinuia băiatul ăla în 24 să-l prindă douăzeci și patru de ore minut cu minut.” (Libertatea, 27 aprilie)

În primul rînd, trebuie precizat faptul că, la înălțimea lui, Poponeț e intimidat și de oamenii care stau paralel cu solul, nu doar de oamenii care stau în picioare. În al doilea rînd, asta pare fix genul de povestioară de căcat pe care un om netalentat ar pune-o pe Facebook ca să se dea mai spiritual decît e și să subjuge niște pițipoance din Vaslui să-i dea “hihi”. În al treilea rînd, ce organizație teroristă internațională ar fi atît de disperată ca să-și irosească resursele pe un singur Poponeț?

 

Gen Familia tradițională

Pepe (mariachi): “După ce ne-am cunoscut, eu și viitoarea mea soție am mers într-o vacanță, dar ca frații. Am mers în aceeași vacanță, dar am dormit că frații. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea.” (Libertatea, 27 aprilie)

Nu știm exact ce frați a avut Pepe cînd era mic, dar în majoritatea culturilor, dacă te însori cu un frate și dup-aia faci și doi copii cu el, lumea începe să creadă că te-ai cam atins de el.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]