Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Perverșii din 51

Zoom Perverșii din 51

800.000 de oameni s-au organizat ca să ia cu asalt zona 51 pe 20 septembrie și să scoată la suprafață extratereștrii ascunși de armata americană. Înainte să-i judecați pe oameni că sînt nebuni ar trebui să știți că planul lor e foarte bine pus la punct: se vor strecura neobservați folosind tunelurile energetice secrete din munții Bucegi și scurtcircuitînd panoul cu siguranțe al lumii, care se găsește chiar în fața Sfinxului.

O ipoteză vehiculată de ambasadorul Marii Britanii în SUA este că președintele Donald Trump a rupt înțelegerea cu Iranul ca să-i facă în ciudă predecesorului său, Barack Obama. E normal și absolut de înțeles. Dar poate că n-ar trebui să se oprească aici. Există atîtea moduri în care poți să-i faci în ciudă lui Obama: purtînd pamperși pentru adulți ca să nu mai mergi la baie, mîncînd pizza cu ananas, ascultînd trupa Holograf.

Facebook a fost amendată cu cinci miliarde de euro pentru că a vîndut datele personale ale utilizatorilor. Asta nu poate să însemne decît un singur lucru: că de-acum or să crească prețurile la date personale vîndute ca să-și poată acoperi gaura.

Un bărbat care se ascundea de Poliție a fost dat de gol de pîrțuri. În mod surprinzător, exact la fel se dau de gol și intelectualii conservatori de la noi. Prin ce le mai coace mintea.

Un șofer din Canada a fost tras pe dreapta pentru că folosea o ladă de bere pe post de scaun de copil. E total neindicat să faci așa ceva, mai ales că, în ultima vreme, copiii sînt din ce în ce mai grăsuți. Doamne ferește să apese prea tare pe bere și să deformeze ceva!

Un jurnalist din Siberia a fost acuzat de autoritățile ruse că poate să controleze mintea oamenilor. Ce ar trebui să ne mire aici e că în Rusia încă mai există jurnaliști în afara Siberiei.

Biserica Ortodoxă Rusă ia în calcul să renunțe la obiceiul de a binecuvînta armele de distrugere în masă. Ce-are să sfințești niște focoase nucleare din cînd în cînd? Vorba aia: “Binecuvîntează, Doamne, aceste rachete intercontinentale, așa cum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, să le folosim cu gînd rău”.

O femeie din SUA a fost arestată după ce a fost prinsă conducînd cu doi copii, într-o piscină gonflabilă, pe mașină. Atîta timp cît copiii aveau colacul de salvare pus, chiar nu înțeleg care-i problema.

Președintele comediant al Ucrainei, Volodimir Zelenski, vrea să transforme Cernobîlul într-o atracție turistică oficială. Printre punctele de interes ale viitoarei atracții se numără, cu siguranță, și “Casa expunerii la uraniu îmbogățit”, “Trenulețul radioactiv”, “Plimbare cu bărcuța printre butoaie verzi și strălucitoare” și “Peștera cu comori a piratului cu șapte mîini”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]

 • #danbarnafacts

  13 august 2019

  Din spuma mării contractelor cu statul a apărut, imaculat și superb în nimicnicia lui, ca un câine turbat, Dan Barna. Și, deodată, a început să spună tâmpenii. Poate îl știți. […]

 • Caracal, mon amour

  6 august 2019

  Zilele trecute, pe la ora cînd Ion Cristoiu obișnuiește să tragă pe nări praful din Biblioteca Academiei, îmi făcui și eu rondul pe la Piața Obor, unde zarzavagiii scot natura […]

 • Olimpiada PROȘTILOR

  6 august 2019

  România și-a încredințat destinul unor șarlatani. Șefii de ieri și de azi ai țării, fie ei președinți, miniștri, primari sau parlamentari, trăiesc, cu rare excepții, din impostură. Prosperă din fals, […]