Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Perverșii din 51

Zoom Perverșii din 51

800.000 de oameni s-au organizat ca să ia cu asalt zona 51 pe 20 septembrie și să scoată la suprafață extratereștrii ascunși de armata americană. Înainte să-i judecați pe oameni că sînt nebuni ar trebui să știți că planul lor e foarte bine pus la punct: se vor strecura neobservați folosind tunelurile energetice secrete din munții Bucegi și scurtcircuitînd panoul cu siguranțe al lumii, care se găsește chiar în fața Sfinxului.

O ipoteză vehiculată de ambasadorul Marii Britanii în SUA este că președintele Donald Trump a rupt înțelegerea cu Iranul ca să-i facă în ciudă predecesorului său, Barack Obama. E normal și absolut de înțeles. Dar poate că n-ar trebui să se oprească aici. Există atîtea moduri în care poți să-i faci în ciudă lui Obama: purtînd pamperși pentru adulți ca să nu mai mergi la baie, mîncînd pizza cu ananas, ascultînd trupa Holograf.

Facebook a fost amendată cu cinci miliarde de euro pentru că a vîndut datele personale ale utilizatorilor. Asta nu poate să însemne decît un singur lucru: că de-acum or să crească prețurile la date personale vîndute ca să-și poată acoperi gaura.

Un bărbat care se ascundea de Poliție a fost dat de gol de pîrțuri. În mod surprinzător, exact la fel se dau de gol și intelectualii conservatori de la noi. Prin ce le mai coace mintea.

Un șofer din Canada a fost tras pe dreapta pentru că folosea o ladă de bere pe post de scaun de copil. E total neindicat să faci așa ceva, mai ales că, în ultima vreme, copiii sînt din ce în ce mai grăsuți. Doamne ferește să apese prea tare pe bere și să deformeze ceva!

Un jurnalist din Siberia a fost acuzat de autoritățile ruse că poate să controleze mintea oamenilor. Ce ar trebui să ne mire aici e că în Rusia încă mai există jurnaliști în afara Siberiei.

Biserica Ortodoxă Rusă ia în calcul să renunțe la obiceiul de a binecuvînta armele de distrugere în masă. Ce-are să sfințești niște focoase nucleare din cînd în cînd? Vorba aia: “Binecuvîntează, Doamne, aceste rachete intercontinentale, așa cum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, să le folosim cu gînd rău”.

O femeie din SUA a fost arestată după ce a fost prinsă conducînd cu doi copii, într-o piscină gonflabilă, pe mașină. Atîta timp cît copiii aveau colacul de salvare pus, chiar nu înțeleg care-i problema.

Președintele comediant al Ucrainei, Volodimir Zelenski, vrea să transforme Cernobîlul într-o atracție turistică oficială. Printre punctele de interes ale viitoarei atracții se numără, cu siguranță, și “Casa expunerii la uraniu îmbogățit”, “Trenulețul radioactiv”, “Plimbare cu bărcuța printre butoaie verzi și strălucitoare” și “Peștera cu comori a piratului cu șapte mîini”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]