Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Piedone funcționează ilegal

Zoom Piedone funcționează ilegal

În legătură cu tragedia din Colectiv, primarul Piedone se consideră acoperit cu acte. Asta spre deosebire de tinerii care zăceau pe marginea drumului acoperiți cu folie termoizolantă.

Municipalitatea complice la crimă dă un apartament copiilor rămași fără mamă. E vorba de cei cinci copii ai femeii de serviciu de la clubul Colectiv. Asta îmi amintește de acel violator din Vaslui care și-a cerut victima în căsătorie.

Patriarhul Daniel și Biserica Ortodoxă Română au avut o prestație care a amintit de prestația TVR. Dar asemănările se opresc aici, pentru că, în timp ce TVR se lăfăie în datorii, BOR-ul gâfâie sub povara unor saci de bani și a unor proprietăți.

Victor Ponta a anunțat rapid un mare control la toate cluburile din București. Imediat, cluburile au intrat într-un doliu național din care nu le va mai scoate nici ANAF-ul.

Aurelian Pavelescu nu a fost de acord cu decretarea doliului național, pentru că cei care au mers la acel concert au fost niște anarhiști alcoolizați și drogați care-și zguduie creierul. Practic, dacă până în acest moment Pavelescu era nimeni, acum a devenit nimic. Nasol că nu e și “nicăieri”, ci undeva pe-aici, conducând un fel de partid.

Gabriel Oprea a sosit imediat după tragedie la clubul Colectiv. Moment în care supraviețuitorii și-au zis că așa e în viață, un rău nu vine niciodată singur.

1 comentariu

 1. #1

  Incercati sa readuceti la ordinea zilei ( presa, internet etc ) ,, vechea ,, LEGE A LUSTRATIEI ( PUNCTUL 8 DE LA TIMISOARA) prin care toti cei care au fost intr-un post public in ultimii 10 ani sa nu mai poata candida in niciun post in urmatorii 10 ani. Numai asa problema coruptiei generalizate va fi ( aproape ) rezolvata . Cred ca 99,9% din cei care se afla ori s-au aflat intr-un post public au luat cel putin un pachet de Kent ( simbolul coruptiei romanesti).( Ma adresez dumneavoastra pentru ca sunteti singurul ziar pe care il mai citesc. Restul presei s-a dat care cu aia care cu ailalti Cei mai ,,tari,, sunt si cu aia si cu aia .)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]