Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pirații din Caraibe: Misterul Grămăjoarei Maro

Zoom Pirații din Caraibe: Misterul Grămăjoarei Maro

Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Depp și trebuie să-i plătească acestuia aproximativ 15 milioane de dolari. Un șeic arab se pare că a contactat-o deja ca să-i facă o propunere de eșalonare a plăților, deși ce i-ar trebui lui Amber acum e un contract solid cu statul român, ori pentru asfaltare, ori pentru tramvaie mai lungi decît stația, ori pentru plantat panseluțe. În cel mai rău caz poate să-și cumpere o garsonieră în Cluj și s-o închirieze. Într-o săptămînă și-a scos banii, dacă nu face iar caca în pat.

Coreea de Nord a preluat președinția comisiei pentru dezarmări nucleare din cadrul Organizației Națiunilor Unite. Ca să fie clar, asta e ca și cum serviciile secrete s-ar înțelege să dea un pachet de legi pentru protejarea cetățeanului, pachet de legi care le scutește de orice formă de control sau de responsabilitate.

Cîștigătorii ucraineni ai Eurovision-ului au fost de acord să-și vîndă premiul ca să poată cumpăra drone pentru armata ucraineană. E posibil să fie prima oară cînd Eurovision-ul chiar ajută pe cineva cu ceva util, cu toate că și Mihai Trăistariu ar fi făcut probabil un gest similar dacă cîștiga: le-ar fi oferit soldaților abonamente gratuite la contul lui de OnlyFans și le-ar fi făcut discount la cazarea la mare.

Dmitri Rogozin, șeful Agenției Spațiale Ruse, crede că Rusia ar trebui să tipărească mai mulți bani ca să scape de sancțiunile occidentale. În restul lumii normale, asta ar duce la inflație, dar cu siguranță în Rusia ar duce la altceva, pentru că inflația e interzisă prin lege. Cel mai probabil ar duce la o operațiune specială de înmulțire a zerourilor.

Un tribunal din California a stabilit că albinele pot fi considerate pești, pentru a le proteja de pesticide. Mare grija deci dacă umblați prin pod sau prin alte locuri ferite în care peștilor le place să-și facă cuibul. Riscați să vă înțepe un guvid de să nu vă mai recunoașteți în oglindă.

Planurile secrete ale unui tanc chinezesc au fost publicate pe Internet, pe un un forum specializat unde iubitorii de tancuri se ceartă între ei. Bine, fiind vorba de un tanc chinezesc, oricum planurile secrete erau copiate după planurile secrete ale unui tanc occidental, care fuseseră divulgate cu cîteva săptămîni mai devreme.

Un deputat republican spune că atacurile armate din școlile americane se datorează în special femeilor care vor mai multe drepturi. Oricum ai rostogoli problema, e foarte greu să urmărești această flotare logică pînă la capăt, dar urmînd același fir logic nu e exclus să fie și vina copiilor cărora li se mai spune și „puști“, deci introduc arme în școli.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale