Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pisica albă, pisica las-o jos că măcăne

Zoom Pisica albă, pisica las-o jos că măcăne

În ceea ce nu pare deloc o manevră rusească pentru a agita apele în Europa, un deputat sîrb din partidul aflat la putere a spus că în curînd s-ar putea ca Serbia să se vadă nevoită să denazifice Balcanii. Deși Vladimir Djukanovic nu vrea să spună de unde i-a venit ideea asta spontană, unii zic că a primit-o pe un bilețel de la un anumit Pladimir Vutin.

Rusia a declarat că din 2024 va renunța la Stația Spațială Internațională și se va concentra să-și construiască propria stație. Cel mai probabil, nu va fi vorba de o stație internațională și nici măcar de o stație spațială, dar sigur va fi cea mai reușită stație de încărcat sifoane din întreaga lume.

Prințul Charles ar fi primit un milion de lire sterline de la familia lui Osama Bin Laden. Și care-i problema? E absolut normal să primești bani de la familii de teroriști internaționali și după aia să uiți complet de asta. Oricui i se poate întîmpla, mai ales dacă nu-i prima dată.

O ziaristă din Statele Unite ale Americii a fost rugată să se ducă la hotel și să se schimbe pentru că fusta ei era prea scurtă pentru a asista la o execuție. Nici nu vrem să știm care-i părerea lui Buhnici legată de subiect. Cît de sobru trebuie să se îmbrace femeile la execuții? E OK să arate piele? E OK să aibă vergeturi? La cîte execuții e OK să mergi cu aceeași rochiță pînă devine demodată?

Cîntărețul Drake a ținut să precizeze că drumurile dese pe care le face cu avionul privat nu poluează deloc planeta pentru că, în majoritatea cazurilor, avionul e gol. Iată o nouă vedetă internațională care își proclama public rădăcinile românești, mai precis este vorba de rapper-ul Drache din Caracal, locul unde s-a răsturnat avionul privat cu influencer-i.

Echipa de fotbal feminin a Marii Britanii a cîștigat Campionatul European de Fotbal. Iată o nouă competiție la care Naționala de fotbal masculin a României nu s-a calificat, dar poate că-i mai bine așa decît să se vaite după aia că i-au bătut niște fete.

Scafandrii militari au fost nevoiți să intervină ca să dezamorseze o mină marină ajunsă în largul stațiunii Eforie. Chiar nu înțeleg de ce nu se înghesuie turiștii pe litoral, au la dispoziție toate facilitățile: mare, soare, material explozibil care plutește în derivă etc.
1 comentariu

  1. #1

    …ca sa nu mai vorbim de „bombele sexy”, cu sistemele de aprindere la vedere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale