Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pisicuțu-cuțu!

Zoom Pisicuțu-cuțu!

Victor Ponta a spus că s-a dus la întîlnirea de la Cotroceni în semn de respect pentru instituția Președinției. Ca să nu mai vorbim de admirația pe care premierul o purta tavanului încăperii de la Cotroceni în care el și președintele își măsurau respectul.

România este pe locul 2 în UE ca număr al fraudelor cu fonduri europene, după Italia. Să nu disperăm acum. Totuși, Italia e Italia.

Rozalia Biro, viitorul ministru ungur al Culturii, nu știe foarte bine limba română. Slavă Domnului, măcar nu-i vom înțelege greșelile de gramatică.

Altfel, Rozalia este anchetată pentru abuz în funcție. Deci am zis că nu știe limba română, nu că n-ar avea și chestii în CV care s-o recomande pentru o carieră în Guvernul Ponta.

Elena Udrea, arborînd un breton foarte liniștit: “Cristian Diaconescu este în scorul partidului”. În sfîrșit și ceva bun de la Udrea. Eu, unul, chiar nu știam că traseistul ăla a ajuns la 2%.

În fața Organizației de Femei a PMP, Traian Băsescu a spus că i-a acordat ministrului Ioana Petrescu respectul pe care-l acordă fiicelor sale. Ce mincinos ordinar! O țară întreagă a văzut că, deși Ioana Petrescu era abătută cînd a ieșit de la întîlnire, ea n-avea nici ochiul umflat… nici cu pumnul în plex.

Crin Antonescu a pierdut alegerile din partid pentru desemnarea candidatului PNL la funcția prezidențială în favoarea lui Klaus Iohannis. Mă rog, de-aici știm ce se va întîmpla: Crin îi dă voturile lui Geoană, iar Geoană își petrece o noapte la pușcărie, alături de Vântu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Ciungul

  29 septembrie 2020

  Mîinile mele îmbătrînesc mai repede decît mine. Mă urc în tren și le văd în stînga și în dreapta. Mi se face cald și una îmi deschide politicoasă fereastra. Mă […]

 • Cea mai grea problemă a lui Nicușor

  29 septembrie 2020

  Chiar dacă teatrul de război pare să fumege peste cadavrele unor dinozauri, a fost o luptă electorală din care toată lumea a cîștigat cîte ceva. PNL a cîștigat ceea ce […]

 • Moët PNL!

  29 septembrie 2020

  Zumzăie fanfarele și sar cepurile butoaielor în întreaga țară: PNL a învins! Ce, pe cine, când și cum, încă nu se știe, dar e clar că a învins. PNL, partidul […]

 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]