Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pisicuțu-cuțu!

Zoom Pisicuțu-cuțu!

Victor Ponta a spus că s-a dus la întîlnirea de la Cotroceni în semn de respect pentru instituția Președinției. Ca să nu mai vorbim de admirația pe care premierul o purta tavanului încăperii de la Cotroceni în care el și președintele își măsurau respectul.

România este pe locul 2 în UE ca număr al fraudelor cu fonduri europene, după Italia. Să nu disperăm acum. Totuși, Italia e Italia.

Rozalia Biro, viitorul ministru ungur al Culturii, nu știe foarte bine limba română. Slavă Domnului, măcar nu-i vom înțelege greșelile de gramatică.

Altfel, Rozalia este anchetată pentru abuz în funcție. Deci am zis că nu știe limba română, nu că n-ar avea și chestii în CV care s-o recomande pentru o carieră în Guvernul Ponta.

Elena Udrea, arborînd un breton foarte liniștit: “Cristian Diaconescu este în scorul partidului”. În sfîrșit și ceva bun de la Udrea. Eu, unul, chiar nu știam că traseistul ăla a ajuns la 2%.

În fața Organizației de Femei a PMP, Traian Băsescu a spus că i-a acordat ministrului Ioana Petrescu respectul pe care-l acordă fiicelor sale. Ce mincinos ordinar! O țară întreagă a văzut că, deși Ioana Petrescu era abătută cînd a ieșit de la întîlnire, ea n-avea nici ochiul umflat… nici cu pumnul în plex.

Crin Antonescu a pierdut alegerile din partid pentru desemnarea candidatului PNL la funcția prezidențială în favoarea lui Klaus Iohannis. Mă rog, de-aici știm ce se va întîmpla: Crin îi dă voturile lui Geoană, iar Geoană își petrece o noapte la pușcărie, alături de Vântu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O instituție anticreștină

  22 octombrie 2019

  După ce a apelat la criminaliști de import spre a studia colecția de oscioare a șefului de campanie electorală morbidă a lui Klaus Johannis, DIICOT-ul i-a refuzat lui Gheorghe Dincă […]

 • Dictatorul român

  22 octombrie 2019

  Dacă îl punem deoparte pe Emil-Constantinescu-Cel-Învins-De-Securitate, ca pe un fluture rar, orbit și el de strălucirea puterii, dar cu frumoase desene morale pe aripi, insectarul președinților noștri prezintă doar gîngănii […]

 • Bellocrația

  22 octombrie 2019

  Deși termenul poate părea o invenție recentă, nu este. „Bellocrat“ apare la Suetoniu, la Ovidius, Wolfgang Lazius, Johann Pistorius, Plinius, Abraham Bzowski, Scipione Ammirato, Bartholomeo Gramondo și poate și la […]

 • O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

  15 octombrie 2019

  După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran […]

 • Elegie pentru Ciuma Roșie

  15 octombrie 2019

  Guvernarea PSD zace azi în colbul istoriei minore, doborîtă de propria fudulie, otrăvită cu propria prostie și sfîrtecată de propria trădare. PNL și Klaus Iohannis se împăunează cu uciderea ei, […]

Ultimele articole