Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pisicuțu-cuțu!

Zoom Pisicuțu-cuțu!

Victor Ponta a spus că s-a dus la întîlnirea de la Cotroceni în semn de respect pentru instituția Președinției. Ca să nu mai vorbim de admirația pe care premierul o purta tavanului încăperii de la Cotroceni în care el și președintele își măsurau respectul.

România este pe locul 2 în UE ca număr al fraudelor cu fonduri europene, după Italia. Să nu disperăm acum. Totuși, Italia e Italia.

Rozalia Biro, viitorul ministru ungur al Culturii, nu știe foarte bine limba română. Slavă Domnului, măcar nu-i vom înțelege greșelile de gramatică.

Altfel, Rozalia este anchetată pentru abuz în funcție. Deci am zis că nu știe limba română, nu că n-ar avea și chestii în CV care s-o recomande pentru o carieră în Guvernul Ponta.

Elena Udrea, arborînd un breton foarte liniștit: “Cristian Diaconescu este în scorul partidului”. În sfîrșit și ceva bun de la Udrea. Eu, unul, chiar nu știam că traseistul ăla a ajuns la 2%.

În fața Organizației de Femei a PMP, Traian Băsescu a spus că i-a acordat ministrului Ioana Petrescu respectul pe care-l acordă fiicelor sale. Ce mincinos ordinar! O țară întreagă a văzut că, deși Ioana Petrescu era abătută cînd a ieșit de la întîlnire, ea n-avea nici ochiul umflat… nici cu pumnul în plex.

Crin Antonescu a pierdut alegerile din partid pentru desemnarea candidatului PNL la funcția prezidențială în favoarea lui Klaus Iohannis. Mă rog, de-aici știm ce se va întîmpla: Crin îi dă voturile lui Geoană, iar Geoană își petrece o noapte la pușcărie, alături de Vântu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]