Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pisicuțu-cuțu!

Zoom Pisicuțu-cuțu!

Victor Ponta a spus că s-a dus la întîlnirea de la Cotroceni în semn de respect pentru instituția Președinției. Ca să nu mai vorbim de admirația pe care premierul o purta tavanului încăperii de la Cotroceni în care el și președintele își măsurau respectul.

România este pe locul 2 în UE ca număr al fraudelor cu fonduri europene, după Italia. Să nu disperăm acum. Totuși, Italia e Italia.

Rozalia Biro, viitorul ministru ungur al Culturii, nu știe foarte bine limba română. Slavă Domnului, măcar nu-i vom înțelege greșelile de gramatică.

Altfel, Rozalia este anchetată pentru abuz în funcție. Deci am zis că nu știe limba română, nu că n-ar avea și chestii în CV care s-o recomande pentru o carieră în Guvernul Ponta.

Elena Udrea, arborînd un breton foarte liniștit: “Cristian Diaconescu este în scorul partidului”. În sfîrșit și ceva bun de la Udrea. Eu, unul, chiar nu știam că traseistul ăla a ajuns la 2%.

În fața Organizației de Femei a PMP, Traian Băsescu a spus că i-a acordat ministrului Ioana Petrescu respectul pe care-l acordă fiicelor sale. Ce mincinos ordinar! O țară întreagă a văzut că, deși Ioana Petrescu era abătută cînd a ieșit de la întîlnire, ea n-avea nici ochiul umflat… nici cu pumnul în plex.

Crin Antonescu a pierdut alegerile din partid pentru desemnarea candidatului PNL la funcția prezidențială în favoarea lui Klaus Iohannis. Mă rog, de-aici știm ce se va întîmpla: Crin îi dă voturile lui Geoană, iar Geoană își petrece o noapte la pușcărie, alături de Vântu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]