Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PMP și PDL – aceeași miză e!

Zoom PMP și PDL – aceeași miză e!

PDL a organizat un miting în București. S-au strîns peste șapte mii de oameni, din cîte a scris presa, dar nici unul dintre acești oameni nu a fost Emil Boc. Dar primarul Clujului, unde e cea mai puternică organizație a PDL, a avut un motiv întemeiat să absenteze: a trebuit să organizeze la el în oraș o conferință a Fundației Mișcarea Populară.

Victor Ponta a fost prezent la Soci, la festivitățile Jocurilor Olimpice de Iarnă. Cu singuranță se întoarce de-acolo cu exemple bune, aplicabile și în România: 50 de miliarde de euro sparte pe cîteva pîrtii și niște hoteluri nefuncționale.

Traian Băsescu e de părere că Partidul Mișcarea Populară s-a născut prematur. Eh, prematur pe naiba, dacă în mai sînt alegerile europarlamentare. Sau ce, organizează ăștia pentru EBA sesiune de admitere la Bruxelles și în toamnă?

Imagine dezgustătoare: Oprea-Ponta-Daniel Constantin. S-au pus bazele Uniunii Social Democrate, o alianță electorală între UNPR, PSD și PC. Lui Oprea un europarlamentar îi trebuie, că după aia, într-un an-doi, mai fură el cîțiva de la celelalte partide.

Se va construi încă o magistrală de metrou în București: Bragadiru-Voluntari. Asta probabil îi va ajuta pe muncitorii de la metroul din Drumul Taberei să ajungă, în sfîrșit, la treabă.

Traian Băsescu i-a comunicat lui Ponta că nu va semna acordul cu FMI. Eh, pînă la urmă tot va scrie el ceva pe-o foaie și-atunci se va vedea clar cît de tare îi tremură mîna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint