Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Poliția din Ploiești i-a confiscat lerul lui Ștefan Hrușcă

Zoom Poliția din Ploiești i-a confiscat lerul lui Ștefan Hrușcă

► Semnele Apocalipsei sînt clare: „Andreea Marin, CEA MAI MARE GAFĂ pe care a făcut-o vreodată! DETALIUL PENIBIL cu care S-A FĂCUT DE RÎS în public“ (libertatea.ro, 9 decembrie). Zîna surprizelor vestimentare s-a înfăţişat la un eveniment monden (lansarea unei gafe de film pe nume Ho ho ho 2) gătită prună, dar c-o bucată de verdeaţă-ntre dinţi.

Verdict: BUNĂ DIMINEAŢA!

Ca să fiu sincer, detaliul penibil prin care Libertatea se face din nou de rîs în public e un articol publicat de cancan.ro pe 26 noiembrie. Titlul: „Cea mai mare gafă făcută în 20 de ani de carieră. Andreea Marin a venit la un eveniment monden cu… pătrunjel pe dinţi“. De ce retarzii de la libertatea.ro au publicat o ştiruţă verde pe care concurenţii direcţi o livraseră prompt, cu 13 zile ­înainte? E peste puterea mea de înţelegere. Dar, oricum, presupun că Zîna o merită.
 

► Din cînd în cînd, Adrian Mutu emite nişte mesaje curioase. Presupun că ăsta e modul lui discret de a ne demonstra că încă mişcă. De data asta, Briliantul cu colăcei de diamant a postat pe contul său de Facebook două manele interpretate de Florin Salam, pe care le-a acompaniat cu o cugetare din producţia proprie: „Manelele fac parte din cultura noastră. (…) Cine spune că nu ascultă manele e un mincinos“ (wowbiz.ro, 9 decembrie).

Verdict: SĂ MORI TU?!

Trec peste mojicia bagabontului de a mă face mincinos. Ignor, de asemenea, enunţul băşinos privind manelele care fac parte din cultura noastră (întrebaţi-l pe Mădălin Voicu ce fel de manele erau alea atestate documentar de etnografii din secolul al XIX-lea). Dar peste Florin Salam nu se poate trece aşa, cu una, cu două, întrucît am observat că indivizii care-l ascultă au tendinţa de a mînca rahat şi a dezvolta burţi. Unii dintre ei, şi nişte tatuaje de cocalar.

 

► Din cîte-am înţeles, lui Ştefan Hruşcă i s-a ofilit puţin lerul. „După ce că nu a vîndut bilete la două concerte, i s-a făcut plîngere la Poliţie“ (cancan.ro, 3 decembrie). Motivul plîngerii? Echipa organizatoare a concertelor de Crăciun ale lui Hruşcă din Ploieşti şi Cîmpina a lipit afişe peste cele electorale.

Verdict: LA VIFLAIM, LA VIFLAIM

Teoretic, gestul de a lipi nişte afişe peste alte afişe este ilegal. Dar toată lumea o face constant, de vreo 20 de ani încoace. Deci presupun că adevăratul motiv pentru care Hruşcă a fost reclamat la Poliţie e faptul că leru-i ler şi e de căcat prin faptul că n-are nici o poziţie faţă de Traian Băsescu.

 

► Din ciclul „Revelaţii fără frontiere“: „TEORIE ŞOCANTĂ susţinută de anchetatori: Cioacă are profilul unui PSIHOPAT“ (libertatea.ro, 8 decembrie).

Verdict: PLÎNSUL E DE FOR­MĂ, MOARTA SE TRANSFORMĂ!

Într-adevăr, şocant. Pînă a­cum, toţi cititorii Libertăţii trăiau cu impresia că Cioacă are profilul unei victime. Şi doar atunci cînd îl vedeau zîmbind ca un descreierat arogant, care se grăbeşte să termine repede interviul pentru că are o groapă de săpat, bănuiau că ar putea avea profilul unui poliţist.

Publicat în Cațavencii, nr. 49, 12-18 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint