Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Politicieni revoltați de modul în care tragedia de la Piatra Neamț le poate afecta cariera

Zoom Politicieni revoltați de modul în care tragedia de la Piatra Neamț le poate afecta cariera

Mai mulți politicieni din România s-au declarat șocați și îngroziți de accidentul de la ATI Piatra Neamț, spunînd că în România o astfel de tragedie se poate repeta oricînd, curmînd zeci de cariere politice nevinovate într-o singură secundă. „E strigător la cer ce se întîmplă în spitalele din România! Muncești o viață întreagă să ajungi președinte de Consiliu Județean, sau fin de deputat, sau nepoată de senator, sau văr de-al doilea cu un director, și pentru ce? Ca să pierzi totul peste noapte că ia foc o secție de ATI din neglijența unuia, sau indiferența altuia, sau pentru că s-au sifonat bani la partid? Ar trebui să ne crape obrazul de rușine pentru așa ceva! Pentru familiile celor care-și pierd cariera! Pentru oamenii ăia nevinovați care-și pierd capitalul politic și care pierd poate și alegerile! Ajunge cu abuzurile, haideți să nu mai murim doar ca să-i facem pe alții să arate prost la televizor!“

Vă reamintim că momentan nimeni n-a fost tras la răspundere pentru dezastrul de la Piatra Neamț, dar chiar și dacă va fi, n-ar trebui să-și facă griji, mai tîrziu o să fie ales primar în sectorul 5 din București.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale