Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Porcurorul Porcocală

Zoom Porcurorul Porcocală

Procurorul „Portocală“ cere daune morale de trei milioane de euro celor pe care i-a anchetat. Sper să primească despăgubiri orale și aia să fie tot.

Pământul va avea în curând opt miliarde de locuitori. Păi, numai eu câți știu…

Scumpirile lovesc puternic şi în industria dulciurilor. Analiştii anunţă majorări de prețuri de până la 25%. Trebuie să recunosc că această veste mi-a lăsat un gust amar.

Un administrator de cimitir din Alba Iulia este cercetat pentru profanare de morminte după ce a marcat cu vopsea crucile fără taxe plătite. Păi, cică omul la început le-a bătut în cavou, le-a lăsat bilet în coșciug, dar nimic. Ce să fi făcut? Să zică morții mersi că nu a intrat cu mascații peste ei.

Alexandru Rafila, într-un moment în care voia să spună că moare de nerăbdare să candideze la prezidențiale: „Cel care trebuie să candideze, din partea unui partid politic, trebuie să înțeleagă că trebuie să aibă pregătirea şi să înțeleagă că este o responsabilitate“. Doamne, atât de emoționat era la gândul Cotroceniului că s-a retras în cortexul din copilărie.

Ciolacu: „Ar trebui să grăbim procesul de recuperare a industriei românești de apărare“. Alo, nea Marcele, ori apărare, ori la recuperare, bre, că-s posturi diferite. Deci ori ca Tamm, ori ca Oaidă, ce cauți exact?
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint