Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Poziția covidului

Zoom Poziția covidului

Gigi Becali a zis că a avut niște cazuri de COVID pe lângă el, un șofer, două femei, slujitoare gen, dar le-a rezolvat imediat cu vitamina C, vitamina D și zinc. Pentru mai multe rețete, urmăriți-l!

Traian Băsescu, cel care contrazice proverbul „Omul la beție spune adevărul“, se pare că a avut un moment fulgerător de luciditate: „De multe ori, prejudiciile anunțate de DNA au fost pur și simplu exagerate“.Mă rog, la frac-su era ușor de calculat, că ținea banii în poală.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, cu fața aia a lui de prostul clasei, a spus că Hidroelectrica nu vinde energie direct către consumatori pentru că nu are soft cu care să facă facturile. Asta e ca și cum un țăran ar spune că a aruncat la gunoi 200 de basculante de roșii pe motiv că nu avea cântar să le vândă.

USR negociază cu PNL candidații pentru primăriile de sector din București. Deși USR nu a negociat cu PNL dacă acest partid poate să fie și altceva decât o copie jenantă a PSD.

Traian Băsescu se gândește să candideze pentru Primăria Generală a Capitalei. Mă rog, asta zicea până să tragă fața de masă și să se dea cu cracii-n sus.

În fiecare zi apare o știre cu Darius Vâlcov care a fost achitat sau condamnat într-un dosar, în fiecare zi e în primă instanță sau definitiv. Greu de zis despre un astfel de om că nu a muncit.

4 comentarii

 1. #1

  Ministrul Popescu s-a expri mat doar neclar: Hidroelectrica nu a avut ce soft sa cumpere de la baietii destepti ca sa aiba voie sa vanda catre populatie…

 2. #2

  Corect este: Hidroelectrica nu a vut voie sa cumpere soft de la “baietii destepti”, ca ramaneau ei fara CONDUCTA DE BANI! SI, in acelasi context, cum se explica aparitia, ca a ciupercilor dupa ploaie, a zeci de firme care vand cu drag curent, gaz, apa, orice, dar nu e nici una care produce asa ceva? Eu am primit oferta de la Electrica sa-mi livreze gaz? (nu exista retea de gaz pe raza de 30 km). Dupa care m-au sunat sa intrebe daca imi bat joc de ei, ca eu nu am retea de gaz!

  • #3

   Am uitat sa specific, oferta era de “gaz fix sau mobil” Pentru doritori, ofer mail-ul!

 3. #4

  Singurul lucru ,,tare” care ,,i-a scapat” lui base prin 2009 a fost indemnul ,,nu va uitati la Antene si Realitatea” pentru a vedea lumea altfel. Sigur ca acuma-i prea tarziu. ,,Influencerii” care-au ajuns sa castige 8-10 mii de euro/ luna mana turma in directia indicata in timp ce ,,functionarii” executa soldateste si nu discuta. Un exemplu edificator e tataru care de la nivel de secretar de stat spunea un adevar cunoscut de toata lumea ca ,,masca purtata de omul sanatos poate face mai mult rau decat bine” https://www.youtube.com/watch?v=GmvD1aYgqKk , apoi ,,promovat” ministru e nevoit sa inceapa ,,cruciada” impotriva ,,omului sanatos” pentru a-i pune masca si a-i face ,,bine” (chiar si cu forta), se intelege.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]