Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Practic, ştim deja cum se termină X-Factor!

Zoom Practic, ştim deja cum se termină X-Factor!

Nici nu a început sezonul nou din X-Factor şi deja ştim cu toţii ce nu vom vedea: privirea goală de orice dram de inteligenţă a lui Adrian Sână, umorul scremut al lui Mihai Morar şi persoana aia a treia, parcă Paula Seling sau ceva. Ce o să vedem însă de la cei noi trei juraţi e uşor de bănuit.

 ► Dan Bittman şi Cheloo îşi vor da seama că nu sînt singurii doi cîntăreţi din Univers care nu au absolut nici un fan în comun.

 ► Cheloo va fi profund impresionat de un cor de băieţi de la o biserică penticostală, spunînd că au timbru perfect, dar este dezamăgit de numărul extrem de scăzut de versuri despre bagabonţeală.

 ► Delia Matache va fi identificată de 40% din concurenţi ca „tipa aia de la K-pital“, de 40% ca „tipa care cînta cu urîţii ăia doi la Hi-Q“ şi doar de 20% corect, ca „o duduie care cînta ceva la sfîrşitul anilor ’90, nu mai ţin minte ce, dar sigur penibil“.

 ► Cheloo va certa sever un concurent pentru că e păcat, la o voce atît de frumoasă ca a lui, să se scarpine la testicule atît de puţin în timpul recitalului.

 ► Răzvan şi Dani vor spune ceva hazliu, dar va fi tăiat la montaj. Cea mai proastă glumă a lor din tot sezonul, în schimb, va fi în promo, întrucît vor fi foarte telegenici rîzînd singuri de ea.

 ► 40 de concurente vor fi descalificate pentru că au făcut sex cu un membru al juriului, Dan Bittman. Toate se vor jura cu mîna pe inimă că acesta le-a spus că e probă din concurs.

 ► Dan Bittman îl va învăţa pe Cheloo cum arată un portativ, iar Cheloo, la rîndul lui, îl va învăţa pe solistul de la Holograf să pună stop pe piept la un scuipat.

 ► Cheloo va fi auzit în nenumărate rînduri mărturisind că mai bine se ducea la lucrat în construcţii în Spania decît să asculte 40 de nasoale pe zi cîntînd aceeaşi melodie de rahat de la Lady Gaga.

 

 

 

2 comentarii

  1. #1

    Haideti, ma, ca sunt chiar ok astia!

  2. #2

    Si mie imi place mai mult juriul de acum decat cel de sezonul trecut. Din pacate, pana acum, concurentii nu au fost cine stie ce.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint