Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Prea multă lampă orbește

Zoom Prea multă lampă orbește

Un bărbat din India a fost păcălit să cumpere o lampă a lui Aladin pentru 41.600 de dolari. Firește, afacerea s-a dovedit a fi o țeapă. Lampa conținea într-adevăr un duh magic, dar nu era vorba de duhul magic al lui Aladin, ci de duhul unui văr mult mai puțin talentat de-al lui, din Roșiorii de Vede, pe nume Alin.

Un politician maghiar a fost amendat cu 12.000 de euro după ce a încercat să-i dea un sac cu cartofi premierului Viktor Orbán, pentru că, aparent, în Ungaria, în loc de făină și ulei, șpaga electorală preferată sînt cartofii. Dacă credeți că, la 12.000 de euro sacul, ăștia sînt cei mai scumpi cartofi din univers, io zic să vă mai gîndiți. La restaurantele de pe AeroportulInternațional Otopeni sigur găsiți și mai scumpi.

Donald Trump și-a trecut „Rezolvarea epidemiei de COVID-19“ pe lista realizărilor politice, înainte de alegeri. E un început promițător, dar de ce să se oprească doar aici? Mai poate să treacă la reușite și „obținerea păcii mondiale“, „găsirea unui remediu pentru cancer“ și faptul că a fost în aceeași cameră cu Liviu Dragnea.

Vladimir Putin a anunțat că masca e din nou obligatorie în locurile publice, în încercarea de a tempera valul doi de COVID-19 din Rusia. Ciudat. Aflasem de la Dan Bittmanii și Dan Puricii finanțați de Sputnik că Rusia are minimum trei vaccinuri funcționale și e un model de reacție împotriva virusului.

Mihail Gorbaciov spune că URSS s-a prăbușit din cauza serialului Dallas. Aparent, URSS a fost foarte șocată de episodul în care moare Bobby și de atunci pur și simplu n-a mai putut fi aceeași uniune puternică și sigură pe sine.

Fostul premier malaezian, Mahatir Mohamed, spune că musulmanii au tot dreptul să fie supărați și să omoare cîteva milioane de francezi dacă e cazul. Francezii ca francezii, dar nici nu vreau să mă gîndesc ce vor păți musulmanii dacă află de plan francofilul complet, Radu Banciu. De Turul Franței și de Olympique Marseille nu se atinge nimeni, tati.

Kazahstanul a anunțat că-și va promova de acum înainte turismul folosind una din replicile din filmul Borat:„Very nice!“. Ar fi frumos dacă și alții le-ar urma modelul. De exemplu, Bucureștiul ar putea să împrumute replici de la Dana Budeanu: „Veniți și arătați-vă gleznele, amețitelor și mafioților!“.

O armată de femele de somn mutante, care se clonează singure, a pus stăpînire pe un cimitir din Belgia. Sînt foarte curios ce părere au despre asta militanții antiavort din Polonia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale