Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Premierului Mihai Răzvan Ungureanu i s-a furat identitatea pe Facebook

Zoom Premierului Mihai Răzvan Ungureanu i s-a furat identitatea pe Facebook

UPDATE: Cum a văzut că a fost demascat, Caragea Gaby a şters toate comentariile de pe pereţi şi schimbat numele celor două conturi false – pe cel al lui Mihai Răzvan Ungureanu şi pe cel al Ştirilor PRO TV, dar păstrând la informaţii pagina umanitară. Acum link-urile de mai jos rămân valide, dar vor redirecţiona către alte persoane din imaginaţia lui Caragea. La GALERIA FOTO vedeţi mai multe capturi din momentul în care acesta ştergea conturile false. 

Fostul şef al spionilor a devenit cerşetor de like-uri pe Facebook la puţin timp după ce a fost desemnat premier. Vi se pare credibil? Nu ştim însă cum li s-a părut celor aproape 200 de prieteni –  printre care şi jurnalişti – pe care i-a adunat în 10 ore clona de pe Facebook a lui Mihai Răzvan Ungureanu. NU i s-o fi părut nimănui suspect că Mihai Răzvan Ungureanu le cere un like în schimbul unui dolar care va merge în scop umanitar? Şi dacă vă mai spunem că cel care l-a clonat pe Mihai Răzvan Ungureanu este un cocalar dansator din Timişoara, depăşit de vedetism, ne promiteţi să fiţi mai atenţi cui îi acordaţi prietenia pe Facebook?

Problema stă în felul următor. Nici nu s-a instalat la biroul lui de premier de la Palatul Victoria, că fostul şef al spionilor din România, aşa cum a fost numit de presa străină (după cum se disculpă televiziunile de ştiri de pe la noi), a şi devenit victima vânătorilor de like-uri de pe Facebook: miercuri, cu noaptea în cap, apare un cont fals în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu, prin intermediul căruia cere like-uri pentru pagina "umanitară"  Caragea Gaby (reţineţi Y-ul, da?).

Şi nu am fi descoperit treaba asta dacă Ungureanu cel clonat s-ar fi abţinut să comenteze pe pagina noastră de Facebook, în ideea că fiecare like valorează un dolar pentru "ajutorarea copiilor săraci şi bolnavi". Se poate numi spam sau înşelătorie 2.0, iar despre ţepele astea aţi mai servit pe la noi.

După mai multe click-uri, am descoperit că pagina umanitară este administrată de clona lui Mihai Răzvan Ungureanu şi de, atenţie maximă, Ştirile Pro TV. Un alt cont fals în spatele căruia am certitudinea că se află aceeaşi persoană, care a făcut din furtul identităţii online o pasiune. Până şi Inna i-a căzut cu tronc. La una dintre fotografiile în care se laudă cu numărul de fani, apare ca administrator al paginii umanitare un cont numit Inna Bucharest, inexistent acum. Cert este că administratorul acestei pagini poate fi găsit la adresa de e-mail: caragea_gaby@yahoo.com, iar la o căutare simplă aflăm, printre altele, că Gaby este de fapt un dansator din Timişoara care are următoarele probleme existenţiale:

  

 

Vă invităm la GALERIA FOTO pentru o incursiune în lumea unui pirat de identităţi pe Facebook.

  

3 comentarii

 1. #1

  cine greseste sa plateasca. L-as baga la puscarie o luna si si-ar rezolva atunci toate problemele existentiale si legate de stilul vestimentar. Ce tampit!!!!!!

 2. #2

  ala are minte de 15 ani… acum are si o amintire de la voi 🙂
  video removed by the user
  la galeria foto cu MRU, ori sunt eu chior, ori e mica rezolutia pozelor…

 3. #3

  Nu inteleg dece atata zarva fara motiv….. Sau mai nou toate vedetele au ajuns sa fie criticate ,iar in momentul cand o persoana a muncit si a a juns unde si-a dorit indiferent de meserie ( ori ca esti chelner , bucatar, cantaret , dansator) ai muncit pentru toate acestea si se trezesc unii sa te acuze pe nedrept. Poate ca baiatul acesta nu a avut nici o legatura cu aceasta tampenie dar normal este acuzat …. Asa reusiti sa distrugeti tot ce-i bun dintr-un om !!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]