Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Președintele luptător

Zoom Președintele luptător

Traian Băsescu ne asigură, într-o declarație de la Cotroceni, că situația din Ucraina nu va afecta România. Exact ca în 2009, cînd criza economică era o poveste a Vestului. Acum, la ce să ne așteptăm, peste un an? Tăierea cu 25% a rației de mîncare la bugetari și cu 15% la pensionari pe motiv că trupele rusești au trecut de Iași și se îndreaptă spre Focșani?

Ion Iliescu a mai împlinit un an. Acum are mulți ani, poate că prea mulți. Cel puțin în raport cu niște români din Cimitirul Eroii Revoluției.

Elena Udrea îl vede pe Emil Boc președinte și pe Traian Băsescu premier. Doamnă Udrea, poate v-a intrat ceva în ochi cînd ați fost de dimineață la coafor. Sau poate vi s-a defectat ceva și sînteți stricată.

Victor Ponta a fost în vizită la Vatican, unde s-a întîlnit cu Papa. Premierul a profitat de întîrzierea de cinci minute a Papei și a făcut un master.

Gigi Becali vrea să plece la pușcărie în străinătate, unde să se și opereze la coloană. Este foarte probabil ca, odată plecat din pușcăriile din România, lui Gigi să-i dispară durerile de spate. Mă rog, ar mai rămîne de scos tatuajul dintre omoplați cu "Gigi, nu te vom uita niciodată", semnat "Colegii de la duș".

Călin Popescu Tăriceanu a plecat din PNL ca să-și facă alt partid. Pe drum, motociclistul a făcut pana prostului și acum îl iau la ștangă cei de la Antena 3 pînă la cel mai apropiat service de politicieni grav bușiți. Să ne așteptăm la ce e mai rău: daună totală.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint