Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Primar care a luat Bac-ul la 45 de ani, îngrijorat de testul pentru COVID-19

Zoom Primar care a luat Bac-ul la 45 de ani, îngrijorat de testul pentru COVID-19

Panică și anxietate pentru Dumitru Licurici, un primar din județul Ialomița, care nu știe cum o s-o scoată la capăt cu testul pentru COVID-19 în condițiile în care pînă și examenul de bacalaureat i-a pus mari probleme pînă la vîrsta de 45 de ani, cînd a cedat și a plătit un subaltern să-l dea în locul lui. „Nu e normal ca testele astea să vină așa, peste noapte, fără să ne anunțe nimeni. Măcar dacă aveam timp să studiem, să ne pregătim. Și mai e și eliminatoriu. Auzi, cică dacă mori nu mai poți să fii primar. Dacă era domnul Ion Iliescu în continuare președintele țării ăsteia și domnul Adrian Năstase premier, nu s-ar fi întîmplat toate nenorocirile astea. De ce dracu’ să tot dau teste? Poporul m-a ales!”

Deși nu e cea mai elegantă variantă, Dumitru Licurici nu exclude ideea să copieze la test. „E numai vina lor, a stăpînitorilor masoni ai acestei țări. Credeți că io nu vreau să-l trec la modul serios? Vreau, dar uneori n-ai de ales și trebuie să mai și copiezi de la colegul. Păi, credeți că mai aveam io permis de conducere luat la Pitești dacă nu mă descurcam?”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale