Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Primăria Băicoi scoate bugetofagii la picnic, în parc

Zoom Primăria Băicoi scoate bugetofagii la picnic, în parc

Parcul central din Băicoi urmează să fie reamenajat, reconstruit, refăcut, așa, să fie frumos, să placă la lume. Ceea ce e bine, chiar lăudabil. Pentru toată investiția asta, conducerea orașului a pus la bătaie vreo 7,28 milioane de lei, bani care ar acoperi lucrări de peisajistică, defrișări, replantări, mobilier urban și toate cele. Pentru ca treaba să meargă bine, a fost aleasă drept metodă de atribuire procedura simplificată. Contractul a fost cîștigat de către Colen Impex SRL, care va subcontracta o parte din lucrări – cele de instalații electrice, în valoare de aproape un milion de lei – către SC Elvani SRL.

Colen Impex SRL este o firmă cu vechi ștate în relația cu statul, existînd o relație directă și apropiată între firmă și familia fostei Miss România, doamna Roberta Anastase. Patronul firmei, Alexandru Claudiu Coleșiu, e fostul președintel al CA al CONPET, unde-l avea drept consilier pe tatăl fostei Miss și deputat, Corneliu Anastase. Relațiile de prietenie și cooperare dintre Coleșiu și Anastase s-au suprapus cu o perioadă de mari succese pentru Colen Impex SRL, care a încasat, la foc automat, contract după contract de la Ministerul Dezvoltării și ANL, dar și de la multe primării din zona de influență a doamnei deputat, fostă Miss și șefă la Cameră. Desigur, firma – deși se ocupă, în scripte, cu fel și fel de activități – s-a concentrat mai mult pe construcția de blocuri și clădiri, chestia asta cu parcul fiind o noutate. Dar, deh, alte vremuri, alți oameni politici la butoane, așa că e bun și un părculeț pe la Băicoi. Mai ales că șase milioane, cît îi revin din contract, nu-s chiar o nimica toată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100