Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Primarul Tudor Pendiuc (PSD): „Eu ce spun oamenilor?”

Zoom Primarul Tudor Pendiuc (PSD): „Eu ce spun oamenilor?”

Consiliul Național al PSD. Primarul Piteștiului a venit să le amintească mai-marilor că "s-au angajat că ne vor sprijini”. Uite, acum nu este nici un ajutor.

Reporter: Dezamăgit?

Tudor Pendiuc: Eu încă cred că avem soluții, nu se poate să ne lase chiar așa… uite, nu pot să cred. Acum, chiar credeți că nu mai e speranță?

Rep.: Păi, ce vă spune flerul? Ați fost la București, la congres, au fost șefii aici. Ce iese?

T.P.: Este criză, să înțelegem.

Rep.: Să lăsăm politica. Cum vă simțiți în fața oamenilor?

T.P.: Vă dați seama, am fost cu toți șefii de la București să-i dăm jos pe ai lui Băsescu. Ai noștri nu sînt mai breji. Ce le mai spun eu oamenilor? Ce le mai spun? Nu știu ce să le spun.

Rep.: Mințiți. De ce să nu mințiți în continuare?

T.P.: Eu nu mint. Cred doar. Adică, cînd cred, cred, poate sînt naiv un pic. N-am ce să fac. Cine nu este naiv? Nu cred, dom’le, o să fie bine. I-am spus domnului Dragnea și eu o vorbă, dar o să fie bine, o să vedeți. O să fie bine, nu se poate să nu existe chiar nici o soluție.

Rep.: Ce soluții-minune cunoașteți în istorie?

T.P.: Alexandru cel Mare… Napoleon. Cuza.

Rep.: Vă bazați pe cuceriri.

T.P.: Nu mă bazez, m-ați întrebat de soluții-minune din istorie. Dar a trecut vremea aceea. Acum nu se mai poate. Cine mai poate fi erou acum, cu FMI pe cap, cu Banca Mondială? Nu se poate, piața eroilor este cu prea multe reguli.

Rep.: Dar de mincinoși nu ne spuneți?

T.P.: Nu e nimeni mincinos. Eu sincer am crezut că o să meargă mai bine și, nu uitați, cred încă. O să găsească Guvernul soluții.

Rep.: Nu găsește, n-are.

T.P.: Are, are. De asta este la București, ca să găsească soluții. Nu ne jucăm. Politica este făcută cu fapte și noi vrem bani pentru faptele astea.

Rep.: Păi, fapte sînt și alea nefăcute.

T.P.: Alea sînt povești după aia. Nu, noi vrem fapte, să facem cumva să se miște lucrurile, nu merge așa, fără să meargă lucrurile.

Rep.: L-ați criticat pe Ponta.

T.P.: Nu l-am criticat, am spus să se țină de cuvînt și să facem o treabă și noi în oraș. Asta am spus. Eu nu critic, n-am de ce.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint