Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Primele impresii din pușcărie ale lui Dan Voiculescu

Zoom Primele impresii din pușcărie ale lui Dan Voiculescu

Cînd un coleg i-a zis să-și dea jos pantalonii și să se întoarcă, Voiculescu a exclamat cu satisfacție: Oho, există deci jurnaliști independendeți și pe-aici!

Voiculescu și-a dat seama că era mai bine înainte, cînd era sărac și avea veceul în curte. Oricum, mult mai bine decît acum, cînd e bogat și îl are în cameră, la nici juma de metru de pat, iar flotorul, zic gardienii, va fi reparat peste vreo cinci zile.

Toată noaptea domnul Profesor s-a rugat de Dr. Menci să-i prescrie un regim semideschis.

După atîția ani, Dan Voiculescu a găsit hîrtia igienică de-a dreptul respingătoare. L-a iritat, s-a rupt și nici n-a zis din cinci în cinci minute cu voce caldă “vă place, domn Profesor, sînt mai bun decît Mircea?”

Dan Voiculescu a refuzant masa. Cică omul servit nu mai mișca în momentul în care i-a fost aruncat în cușcă, iar el nu pune botul pe mortăciune.

Lui Voiculescu încă nu i-au putut fi luate probe de sînge pentru analize. Solzii sînt foarte duri și se așeaptă ajutor din partea unui atelier mecanic din zona Rahova.

Ce e nasol la pușcărie este că trebuie să-ți speli singur banii.

4 comentarii

 1. #1

  Meita una mai……groasa!

 2. #2

  Da chiar si asa!…sa vedem ce o sa faca Mogulul…
  ..O sa scrie o carte care se va numi “Acces direct la Rahova”..urmata de niste cursuri pt.puscariasi..in care sa le povesteasca ce gust misto avea” varza cu carne ” pe care o serveau lingaii lui in fiecare seara la Minciuna 3…

  ….cred ca urmatorul coleg de celula va fi Sebastian Ghita :)))

  ….era o vreme cand niste gainari intrau la bulau pentru te miri ce…

  …acum se pare ca DNA’ul a inceput sa faca rocada…

  …aseara se adunasera toti angajatii sa manipuleze emotional lumea pt ca isi pierdeau” jucariile”…

 3. #3

  Ați fost induși în eroare, totul e o strategie ca Voiculescu sa evalueze terenul penitenciarului și sa l cumpere cu 1 euro. Cel mai tare l ar supăra dacă ar cumpăra B1 la licitație Antena 3 și ar face un serial de 3650 de episoade: Big brother de Rahova. Eu zic sa fim cu ochii pe Badea ca e in stare sa comită o infracțiune doar ca sa fie coleg de “clasă” cu domn profesor și sa sape cu unghiile un tunel, dar e foarte posibil sa iasă în celula la Năstase.

 4. #4

  Excelent articol !! La mai multe!!! Se vad deja “antenistii”….de genul Milici Vladimir ….populime cu acte la Felix….care, conform “traditiei anteniste” nu vin cu argumete si numai cu injuraturi/jigniri…bai Milica..dute de unde venisi….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale