Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Private Hell, anticamera metalică a infernului

Zoom Private Hell, anticamera metalică a infernului

Unde: În atenția celor care s-au săturat de inimioarele și îngerașii perioadei Sf. Valentin – 8 Martie și de muzica cretină aferentă: pe Calea Griviței, 91, la subsolul hotelului Helios, relativ aproape de răposatul The Jack, e intrarea în Iad. Mai exact, în Private Hell Rock Club, o reprezentanță ceva mai specială a celebrului loc de penitență. După ce cobori (cum altfel?) cîteva trepte, ești întîmpinat călduros de o diavoliță roșcată care accelerează grațios o drujbă pe ritmuri metalice: e mascota localului, pe care o vei mai întîlni prin pivnița cu pereți din cărămidă și mobilier roșu-sîngeriu, rînjind complice, în lumina difuză, de pe bannere sau postere cu cranii și oase.

Cine: Acest locaș de pierzanie a (a)uzului rațiunii care a împlinit recent un an de activitate alcoolico-muzicală e populat de o categorie aparte de păcătoși – rockeri hotărîți, proprietari de plete sau nu, care dau din cap și beau natural, la fel cum respiră, conform devizei-slogan a clubului: "Rock'n'Roll to Death". Adică, în traducere liberă, nu "Beatles, pînă la moarte" (cum ar putea crede partea feminină a galeriei dinamoviste), ci "Beat-leț, pînă te faci stîncă și te rostogolești lemn".

Muzică: Rock dur, la volum maxim: cam orice, de la hard-heavy pînă la thrash-death, mai puțin gothic și doom (sîmbăta, la butoane e jupîn Lenți Chiriac, dom' profesor de MetalUrgie). Periodic, pe mica scenă din Iadul Privat, concertează diverși invitați autohtoni sau străini; săptămîna trecută, de exemplu, au cîntat (profanii pot citi au grohăit) aici ungurii de la Morbid Carnage, brazilienii de la Sodomizer și Hellkommander, românii de la Spinecrusher, Decease și Ramm-Brand(t) – singura trupă-tribut Rammstein din România.

Cît: Prețurile nu sînt infernale, ba chiar normal de mici: cea mai ieftină bere, lichidul vital al rocker-ului adevărat, e 5 lei (Ursus, Timișoreana). Pentru amatorii de beții scurte, există și băuturi lungi (tării cu suc, la 8-12 lei).

WC: Te aștepți să pășești într-un cazan cu smoală, dar secția Purgatoriu a iadului metalifer e surprinzător de curată: deși n-are stelele budelor campioane din Rai, Privata din Iad se clasifică lejer pe loc de cupă europeană.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint