Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PRO TV lansează încă un talent-show de succes: Vocea Burlăciei

Zoom PRO TV lansează încă un talent-show de succes: Vocea Burlăciei

Nici nu s-au împărţit bine casele, maşinile, banii, copilul şi colecţia de DVD-uri cu Elvis, că deja tabloidele aruncă-n populaţie cu ipoteze senzaţionale. Întrebări fundamentale stau comod pe buzele tuturor românilor: oare în cine o să-şi înfigă juniorul Ştefan Bănică în următoarea perioadă? O să ne spună şi nouă, să avem ce bîrfi? Ar putea fi, oare, una dintre vechile amante? Şi, mă rog, ce nu-i convine la Emilia Popescu? Că e fată bună şi pare exact genul ăla de actriţă care ştie şi să rîdă la glumiţele lui uşor cocălăreşti, şi să gătească perfect româneşte.

Dar, ca orice mascul proaspăt ieşit dintr-o căsnicie, e de aşteptat ca Ştefan să facă, mai întîi, un drum de seară pînă la un bancomat, pentru a scoate echivalentul a 100 de euro. Pentru a le chema apoi la el în apartament pe cele 43 de asistente TV care au apărut în peisajul monden în ultimii şapte ani. Să „o facă lată”, vorba cîntecului. Fiind încă un colaborator de nădejde al PRO TV-ului, ne aşteptăm ca domnul Bănică să execute apoi o aroganţă de colecţie: Roxana Ciuhulescu. O misiune grea, plină de neprevăzut, întrucît Ştefan nu a excelat niciodată la capitolul detentă şi nici nu-i place să umble cu taburetul după el, preferînd chiuvetele instabile şi babele incomode, care dansează boogie-woogie.

Decepţionat, e de presupus că Ştefan va încerca să meargă la sigur cu următoarea lui cucerire şi-o va ataca frontal pe Bahmuţeanca. Fiind în aşa hal de nebătut încît i se ridică palma şi cînd bate vîntul şi avînd de-a face, de data asta, cu o fire cu adevărat temperamentală, se va lăsa sigur cu violenţă domestică. După trei luni de spitalizare, Bănică va fi gata iar de acţiune. Dar încă traumatizat de întîlnirea de gradul III cu centrul de greutate al Adrianei, va începe să frecventeze nişte femei imaginare. Mai întîi pe neobosita Veta, despre care însă va afla destul de repede, dintr-o melodie mai veche de la Timpuri Noi, că o tot alergau bagabonţii prin pădure la Băneasa. Rodica, în schimb, nu ştie nimica. Ceea ce o face o femeie perfectă pentru o relaţie de lungă durată: poate fi înşelată mai uşor cu Tanţa, care n-are nici un rid şi pentru ea poţi să faci şi genocid. Mai puţin muzică şi versuri, dar, dacă chiar insistă, ai putea s-o abureşti ducînd-o la Sala Palatului, la un concert cu Horia Brenciu Orchestra.

Publicat în Cațavencii, nr. 2 (80)/2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint